Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Forumun en iyi yorumcularından biriyimdir ve derdimi gayet iyi anlatırım .. İlk yorumumu dikkatlice okursanız saçma dediğim kısmın sela değil sela uygulamasında ki zamanlamayla ilgili olduğunu anlarsınız .. Diyanetin yaptığı hiç bir iş eleştirilemez mi ? 1 milyon dolarlık mercedeslere binen adamların bir sene önce aldıkları bu karar benim için saçmalıktan ibarettir ama daha da büyük olan saçmalık ne biliyor musun ; sırf ilk yorumuma istinaden Müslüman olmadığımı düşünen süper zekalı arkadaşlar ve sen bu arkadaşların tepkisini normal görmüşsünİlk defa Konya'da duymuştum ve baya şaşırmıştım.
Malatya'da da okunuyormuş da dikkat etmemişim ses pek bizim köye ulaşmadığı için.
Mağduriyet varsa bu daha uygun kelimelerle ifade edilebilirdi. Saçma falan denince tepki çekmesi normal diye düşünüyorum ki bunu bir Müslüman diyorsa başkası ne der.
Gerçekten mi Ankara'da okunmuyor mu bende okunmayan yerler olduğunu ilk kez duydum burda.okunmasa anladım turistik kasaba der geçerim ama inan saskinim [emoji848]İlk kez duydum. Perşembe sela okunduğunu ..