Perii Kimdir?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4518 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dur kimseye laf sokma buradan sakın
kötü bişey demedik biz konumu silmeyiniz :D
Yok kız benim laf sokmak gibi bir amacım yok olsa daha ağır şeyler söylerdim merak etme.
Ben sana kötü şeyler söyleyenleri çoğul olarak sallama dedim tek bir kişiye yönelik değildi ki söylediklerim :hihi:

Şimdi çok iyi tanıdım o.O Fikirlerim doğru çıktı ama :D

Yok kız benim laf sokmak gibi bir amacım yok olsa daha ağır şeyler söylerdim merak etme.
Ben sana kötü şeyler söyleyenleri çoğul olarak sallama dedim tek bir kişiye yönelik değildi ki söylediklerim :hihi:
Tamam genelde ben laf sokarımda konularıma laf sokmam genelde güzelim konu kapanmasın diye :D

Şimdi çok iyi tanıdım o.O Fikirlerim doğru çıktı ama :D
İyi etmişsin beni tanıyarak o zmaan ne diyeyim :p

Perii nolüüü ne profili ne msn sii :D anlamadım bişe kim nerden ne almış:D

ee tmm biliyorum nerden aldın ..neden şimdi hatırladın :D onu anlamadım. deli kız.

ee tmm biliyorum nerden aldın ..neden şimdi hatırladın :D onu anlamadım. deli kız.
özelde yazışmayı sevmem dedimm örnek olarak senin profilinden msneni almamı gözterdim :D ama sen 150 msjın yoktu hatırladım :p

msnyi profile yazdırabilen tek hatun olarak forumun anı defteri felan varsa oraya kayıt edelim seni:D deli kız .
ama şimdi var o özel msj hakkım:hih:

msnyi profile yazdırabilen tek hatun olarak forumun anı defteri felan varsa oraya kayıt edelim seni:D deli kız .
ama şimdi var o özel msj hakkım:hih:
Senide yazalım etiketlemiyorsun beni :D Yazılarını geç goruyorum :p
anı defteri var var tek sende değil bir kaç kişi ye daha yaptım onu özel aç kapamak çok zor :D Melinan arada özelime yaz sen :D

off sensin işte ben sana etiketle demedim mi gene çok geçtim msjı :D

:D:D iyi güldüm ya..

Şaka bi yana , iyi özetlemişsin kendini Perii
Tanıdığım gözündeki Myself yorumlarmısın , kısa bir mısra halinde ?

:D:D iyi güldüm ya..

Şaka bi yana , iyi özetlemişsin kendini Perii
Tanıdığım gözündeki Myself yorumlarmısın , kısa bir mısra halinde ?
röportajımı okudun ne ettin :D orası komikti kendimi tanıtma kısmında hep kızdım şeyleri yazdım :D

Kendimi sorgu odasında hissettim orada herkes kendi hakkında düşünceleri istiyor :D sen şimdi benim konumdan kendine nedne pay çıkartıyon ki :p

Efendi saygılı kızlara bakmayan :D sohbeti hoştur sözünü unutmayan agır başlı gozuken bir kişisisn işte :D Konuşmayalı üstünden 1 sene geçti mısra istiyorsun :D bu kadar ile yetin :p

Röportajı keyifle okudum ,tanıtımı da öyle ,seni tanıdığıma memnun oldum burcu :cici:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri