dur kimseye laf sokma buradan sakın
Aynen bazıları sallamaya bile gelmiyor :p
kötü bişey demedik biz konumu silmeyiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen bazıları sallamaya bile gelmiyor :p
Yok kız benim laf sokmak gibi bir amacım yok olsa daha ağır şeyler söylerdim merak etme.
kötü bişey demedik biz konumu silmeyiniz![]()
Tamam genelde ben laf sokarımda konularıma laf sokmam genelde güzelim konu kapanmasın diye
Yok kız benim laf sokmak gibi bir amacım yok olsa daha ağır şeyler söylerdim merak etme.
Ben sana kötü şeyler söyleyenleri çoğul olarak sallama dedim tek bir kişiye yönelik değildi ki söylediklerim :hihi:
İyi etmişsin beni tanıyarak o zmaan ne diyeyim :pŞimdi çok iyi tanıdım o.O Fikirlerim doğru çıktı ama![]()
Senin konunu kapatan karşısında beni bulur dermişim :zuha:
Tamam genelde ben laf sokarımda konularıma laf sokmam genelde güzelim konu kapanmasın diye
ya seninkini kapatırsalar ne oalcvak peki
Senin konunu kapatan karşısında beni bulur dermişim :zuha:
Benim konum olmadığı için sorun yok :kop:
@TATLI benim roportajımı nedne göremiyorlar şu grili olan bir yere şu linke tıkla diyebilir misinkonuma giren roportajada bakması lazım
TATLI benim roportajımı nedne göremiyorlar şu grili olan bir yere şu linke tıkla diyebilir misinkonuma giren roportajada bakması lazım
Kızım senin msneni nerden aldım ben hatırlamıyor musunPerii nolüüü ne profili ne msn siianlamadım bişe kim nerden ne almış
![]()
özelde yazışmayı sevmem dedimm örnek olarak senin profilinden msneni almamı gözterdimee tmm biliyorum nerden aldın ..neden şimdi hatırladınonu anlamadım. deli kız.
Senide yazalım etiketlemiyorsun benimsnyi profile yazdırabilen tek hatun olarak forumun anı defteri felan varsa oraya kayıt edelim senideli kız .
ama şimdi var o özel msj hakkım:hih:
röportajımı okudun ne ettiniyi güldüm ya..
Şaka bi yana , iyi özetlemişsin kendini Perii
Tanıdığım gözündeki Myself yorumlarmısın , kısa bir mısra halinde ?