Perii Kimdir?

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle uzun uzun anlatmayacam Reel hayatımı yeni röportaj etmiştik orada hemen hemen herşey yazıyor okumayan çok vardır okuyabilirsiniz :)
http://www.forumbahane.net/roportaj/369856-eglencesinden-odunc-vermeyen-perii-ile-roportaj.html
Ne zaman kendimi tanıtsam düşünüyordum bende bugüne nasipmiş..Genelde forum sanal hayatımı anlatacam.. Evet Perii sinirli asabi bir kızdır ama hiç kimse neden sinirlidir düşünmez.. Benim damarıma basınca sinirleniyorum . Özellikle arkamdan konuşulunca etiketleyin beni agzınıza geleni söyleyin hiç tepki vermem.. Ama arkamdan konusunca haksızlık dedikoduya sinirleniyorum.. Perii kıskançtır hep korumadıklarını kaybetmiştir şimdi nerdeler onlar. o yüzden paylaşamam kimseyle kıskanırım. Çok ayrıntıya takılır mesela birine profilden yada msjla yazınca geri donmese gider neden yazmadın diye hesap sorar, kim benim konularıma yorum yaptı kim teşekkür etmedi daha neler neler herşekeye bakar.. Kızlara sormuyorum neden yazmadın diye. Yani kısaca kolay kolay kızlarla kavga etmem ben. Hep düşünüyorlardır eminim neden erkelere daha çok yazısıyorsun kızlrada yazıyorum ama onların sohbetleri hep kısa oluyor Selam naber dediğim hep kızlardır aslında.... Dogalarında var karşı cinsle daha yakınlar.. Kinci biriyim bir bana bir hata yaparsa unutmam onu güzel yaşantıları unutmadım ki.. Çok çabuk kırılır ama sonradan kırıldıgı şeyi unutur.. İlgi bekler sevdikleri kişiden, Çok sulu gözlüdür herşeye aglar bebek gibi, Hassatır kalbi etten ne yapsın üzülüyor... Daha genim ama ilerde eminim kalp hastası olacam sigaradan değil üzüntüden hasar görmüş çünkü. Öyle emirlere gelemez,nedenleri araştırır, kolay kolay unutmaz kızların dediği gibi patavatsız değildir yüzüne konusur herşeyi sen busun diye.işte Perii böyledir daha neler yazacaktım aklıma gelmedi. Sanal biri asla değilim ben.
Not: Bunların hepsi reeldede öyle. Gördüğünüz gibi neysem neyim :) sanaldada reeldede sevilmem. Ayrıca kim kiminle özelde umrumda değil sadece acaba benim arkadaşlarım kimle özelde onu bakıyorum.. Artık herkes özelde oldugu için mod bile olmak istiyorum kiminle yazıştıklarını bulamıyorum :)

linke tıkla : http://www.forumbahane.net/roportaj/369856-eglencesinden-odunc-vermeyen-perii-ile-roportaj.html

Hayatta ne kadar bişeyleri takarsan o kadar sorun yaşarsın kendine bu kadarını yapmamalısın çok yıpratıyosun kendini. Diyorum ama ben sanki çok farklıyım..

Senle oturmak dertleşmek isterdim ama. Sevilmediğini düşünme bide.

Nebiçim anlatmışsın öyle...:D:zuha:

Hayatta ne kadar bişeyleri takarsan o kadar sorun yaşarsın kendine bu kadarını yapmamalısın çok yıpratıyosun kendini. Diyorum ama ben sanki çok farklıyım..

Senle oturmak dertleşmek isterdim ama. Sevilmediğini düşünme bide.
Takmamak mı ben takmamazlık edemem ayrıntılara çok takılırım işte bakarım bugünde bunu yazmak istedim :) Sevmelerini istemiyorum zaten büyüdüm artık sevgiye ihtiyacım yok sadece onlar sevsin yeter :) Konusuruz da ben dertlerimi anlatmam hep geyik hep geyik :D

ahh Perii ahh :D delikız ben seviyom seni ama kıskanmıyom :zuha: hani bil bak:dyg:

Perii insan neden bi karşı cinsle konuşmaktan mutlu olur biliyor musun? Çünkü onları sahiplendiğinde kolay kolay senden de vazgeçmezler, yenisini bulunca
Ve kolay kolay küsmezler, trip atmazlar ve bi çok şey.
Ama kızlar öyle mi, bi bak aynaya yani yapabileceklerini düşün :kiki:

Ben seni çok iyi anlıyorum ya, bazen sana takılıyorum ama sen zaten bunu anlıyorsun :srl:

Kimse sevmese de, sen beni sevmesen de ben tarafından sen seviliyorsun :kiss:

Delü arada sevdiğin şeylerden de bahsederdi insan :p

Tanıdığım gibi tanıtmışsın kendini :D

Seni tekrar tekrar ve tekrar tanımak güzel Geveze hatun :p :)

Perii insan neden bi karşı cinsle konuşmaktan mutlu olur biliyor musun? Çünkü onları sahiplendiğinde kolay kolay senden de vazgeçmezler, yenisini bulunca
Ve kolay kolay küsmezler, trip atmazlar ve bi çok şey.
Ama kızlar öyle mi, bi bak aynaya yani yapabileceklerini düşün :kiki:

Ben seni çok iyi anlıyorum ya, bazen sana takılıyorum ama sen zaten bunu anlıyorsun :srl:

Kimse sevmese de, sen beni sevmesen de ben tarafından sen seviliyorsun :kiss:

Teşekkür takılmana bişey dediğim yok zaten :) Öyle kızmıyorum ha :) Bilmem ama senin bana geri dönmemene kzımıştım söyleyeyim :D birazda senin bana yaptıgını yazdım :D bende severim tüm insanları merak etme :) Senide seviyorum tabiki

Delü arada sevdiğin şeylerden de bahsederdi insan :p

Tanıdığım gibi tanıtmışsın kendini :D
Neden kendimi öveyim ben :D İyi birşeyim yok zaten :D Sen tanımayacanda başkasımı tanıyacaktı :D

Manga delüü iyimiş :zuha:
Perii bıraktırıcaz sana bu huyu ha gayret :p

Hiç sanmıyorum ben ki :D benim huyum doğuştan var küçükken bir arkadasımı kıskanmıştım 23 nisan da bana şiir vermediler diye agladım sonra öğretmen ikimize soyletti şiiri :zuha:

:dusun:

Kız ben sana ne zaman geri dönüş yapmadım :(
Valla görmemişimdir hea :dusun:
Yoksa seni boş bırakır mıydım ben :kiki:

Hiç sanmıyorum ben ki :D benim huyum doğuştan var küçükken bir arkadasımı kıskanmıştım 23 nisan da bana şiir vermediler diye agladım sonra öğretmen ikimize soyletti şiiri :zuha:

bende delü dicem sana :zuha: haha[/B]

Perii benim yazdığımı bile dikkate almamış :hih::icon_yillarcaezildi
Olurmu kız tartısıyorum bir taraftan ha :D Tartışacak zaman mıydı şimdi :p

Seni tekrar tekrar ve tekrar tanımak güzel Geveze hatun :p :)
Teşekkür ederim artist bey :p olumsuz şeylerim ama olsun :p

:dusun:

Kız ben sana ne zaman geri dönüş yapmadım :(
Valla görmemişimdir hea :dusun:
Yoksa seni boş bırakır mıydım ben :kiki:
Ben bilmem geri dönmedin işte :D sohbeti nasıl sonlandırdık hatırlamıyorsun bile :zuha:

bende delü dicem sana :zuha: haha

tamam sen delü de o bana zaten cadi diyor :D delüde neymiş :zuha:

Manga dedi hoşuma gitti :D aslında ben çok sevdiklerime böyle hitap ederim dermişim :zuha::zuha:

Niye öyle diyorsun ben seni çok severim bir kere :hih:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri