Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen katiliyorum, en azindan emege saygi dosterin ya da istek yapmayin.
Ellerine saglik tatlim, çalismalarinin devamini dilerim.
Perii baya ilerletmissin kendini cok güzel calismalar emegine saglik (: aksama hareketleri ögreteyim sana
![]()
![]()
![]()
Smyrna yaptım denedim oldu çok tşk ederim öğrettiğin içinŞekil renk vermedim öyle sadece öğrettiğini yapıyım dedim
tşk ederim kız e idare ederler :peferin kız sonunda becermişsin:p maşallah hepsi çok güzel olmuş![]()
aa bana cadı diyen 2. kişisisn hoşuma gittiAferin kız cadı iyiye gidiyorsun bu tur şeyler merak ve kurcalayarak olur ben öyle öğreniyorum şahsen :p
![]()
![]()
![]()
Smyrna yaptım denedim oldu çok tşk ederim öğrettiğin içinŞekil renk vermedim öyle sadece öğrettiğini yapıyım dedim
pevim güzel olmuş senidemi zorlasam şunuda yap bunuda yap diyebaşka yerlerden örnekler bulup
![]()
yok ya ben böyle iyiyim zorlama beni :p biraz daha zamanb var onlarıda öğretecek smyrna ondan sonra olur :p ayrıca tşkler![]()
videolu isteme benden ne kadar zor o birde çirkin oluyor
ögren ögren simli avatar yapmayı,hareketli gif üzerine yazı yazmayı ,videolu gifleri düzenlemeyi ögrenben gelicem sonra sana isteklerimle
![]()
videolu isteme benden ne kadar zor o birde çirkin oluyorHiç begenmedim yaptıklarımı
Bugün simlileri görecegiz zatenonu öğretecek
Tamam yaparım canım bende sana
![]()
taam canım biraz font indirim bugün onlara uğraşım ben
ögrendikten sonra çirkin olmaz zamanla yeni yazı fontları indirirsen farklı ve oturutursan iyice çalışıp çok güzel çıkar yapanlarda annelerinin karınında ögrenmedi muhakak onlarında ilk denemesi berbat olmuştur![]()
taam canım biraz font indirim bugün onlara uğraşım benayrıca tşk ettim canım
![]()
rica ederim balımugraş iyice üstüne git canım
sen acemiliginde bile iyi yaptın iyice kavradıktan sonra çok çok iyi yaparsın
![]()
Perii 'cim çalışmalarında ki gelişim gözle görülür bir hal almış tebrik ederim tatlım gayet güzeller