Perii |Çalışmalarım

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Çalışmalar
Konu sahibi son olarak 4520 gün önce görüldü

Sade istedin sade ettim canım :) Bunlar basit ben diğerlerinide edecem şimdi :) Az videoları incelim donecem size :)

Bende diyorum burda herkesin avatarında neden nicki yazıyor.Meğerse Perii nin parmağı varmış :)

Bende diyorum burda herkesin avatarında neden nicki yazıyor.Meğerse Perii nin parmağı varmış :)

kendini kücük görme bukadar kiz cok güzel calismalarin :srl:

4 Tane istek var hareketide öğrenmem lazım ki hep aynı oluyorlar :) bide googleye hareketli yazı yazma diyorum yok öğretmiyor hep aynı şeyleri gösteriyor onlarıda biliyorum işte :D Aldım programı beri filteri çözmeye çalısıyorum şimdi :D ya ama doğruyu dedim ben etmedim ki kimseye :) sen nerden yapıyorsun şu hareketlileri bana öğretir misin :)
DeJa Vu tamam yazmasın :)

4 Tane istek var hareketide öğrenmem lazım ki hep aynı oluyorlar :) bide googleye hareketli yazı yazma diyorum yok öğretmiyor hep aynı şeyleri gösteriyor onlarıda biliyorum işte :D Aldım programı beri filteri çözmeye çalısıyorum şimdi :D ya ama doğruyu dedim ben etmedim ki kimseye :) sen nerden yapıyorsun şu hareketlileri bana öğretir misin :)
DeJa Vu tamam yazmasın :)

ögretmekte sabirli degilim hepsi ayni tarz oynatiliyor ztn sadece nasil oynatmak istedigini bilceksin mesela harfleri tek tek yap yada 3 4 renk degis .. harektlendirmek icin adim adim oynatiyorsun sanirim wildguard daha iyi ögretmen bu konuda :s

ögretmekte sabirli degilim hepsi ayni tarz oynatiliyor ztn sadece nasil oynatmak istedigini bilceksin mesela harfleri tek tek yap yada 3 4 renk degis .. harektlendirmek icin adim adim oynatiyorsun sanirim wildguard daha iyi ögretmen bu konuda :s

Ya o kulalnmadığı için unutmuş işte zamanıda yok onun hareketliyi ben bu gece öğrenecem taktım :D Dediğin gibiyi demin videodada izledim tek tek seciyolar :) Tamam ben biraz daha öğreneyim çok tşk ederim :)

<0² sana sözüm var 2 ay oldumu :p neyse yapacam sanada :) jokerini :)

Canim Perii sen bana bunlari hizliresim yüklemeden yükle ve linkleri ver ben aldim zaman haraketli yazilar gidiyor..

Perii tamam canim gerek kalmadi ellerine saglik:)

Evde yoktum yeni geldim onu icin gec gördüm:)

Geri