“Pera Palas’ta Gece Yarısı“

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
her yerde görünce lanet olsun tamam diyerek iki bölümünü izledim. öncelikle türkiye'de bu tarz işlerin denenmesi beni mutlu ediyor, olaya bu açıdan bakınca çok olumluyum. dijital platformlar biraz daha özgürlük sağladığı için senaristler, yönetmenler, yapımlar, kameralar, kostümler her şey daha kaliteli ve güzel geliyor galiba. dizinin başlamasıyla zaten otele vuruluyor, atatürk'ten bahsedilen yerlerde bir irkiliyorsunuz ama gel gelelim hazal kaya... oyunculuğu dışında aşırı severim kendisini ama bir insan 10 yılda feriha rolünden hiç mi çıkamaz? sesi bile dizinin ruhuna oturmamış bana göre. şu ana kadar geldiğim yerde otel müdürü beyefendi tansu biçer'in oyunculuğu hepsini tokatlar. selahattin paşalı'nın asaleti de keza öyle ama hazal... ah be hazal.
yine de farklı bir şey denendiği için, bi de allah razı olsun twitter halkı atatürk'le sarılma sahnesini gözümüze soktuğu için o sahneyi görmek için direnip izleyeceğim. hazal'ım küsme...

Konu çok güzel aslında, tam filmlik ama Hazalcım olmamış, yani o diziye olmamış, çok sırıtmış, yoksa severim Hazalcımı

Konu çok güzel aslında, tam filmlik ama Hazalcım olmamış, yani o diziye olmamış, çok sırıtmış, yoksa severim Hazalcımı
Ben de seni severim.
Olay ne şimdi, ne zaman rapor vereceksin..
Nef' hanımcığım Hazal olmamış dedi ve hemencecik Twitter'dan Hazal hanıma yazıyorum gerekeni..

of run jfjdjdjdjd
Buyur canım, bana mı seslendin.. seni de çok severim bilirsin ama @Nef' hanımcığım kırmızı çizgim..
Hazal ile uzaktan uzağa diyaloğum var, kendisine forum arkadaşlarımın rolü pek beğenmediğini yazdım..
Neymiş içlik tatlı çocukmuş, e biz neyiz ahaj.

Ben de seni severim.
Olay ne şimdi, ne zaman rapor vereceksin..
Nef' hanımcığım Hazal olmamış dedi ve hemencecik Twitter'dan Hazal hanıma yazıyorum gerekeni..

İzlememe engel değil ama çünküüüü konuyu sevdim, Hazal'ı idare edebilirim .p

Selam söyle benden deee .p

Dönem yapımlarını ayrıca severim. Konu Pera Palas ve müze odası oluncada bekleti büyüyor tabi. Prodüksiyon büyük, esinlenme ve konu muazzam ancak oyuncu seçimi ve müzikler vasat. Bir sahnenin akıllarda yer etmesi en çok o an fondaki müziğe bağlı ancak müzik hiç yok, zaten akıllarda kalan tek sahne malum sahne ve çok üstünkörü işlenmiş. Dönem diyalogları oldukça özentisiz, hitap şekilleri misal, otelin müdürüne, ' neticede Pera Palas' ın müdürü ' ana karakterin hitap şekli ciddiyetsiz olunca Hazal Kaya' nında role kendini verememesine çok şaşırmamak gerek. Güzel iş izlenir ama bir Kulüp değil.

aslinda izlemeyi dusunmuyordum, ama bu yorumlar sonrasi bi izleyecegim. bakalim nasilmis hakikaten

Başından beri ben de tam olarak bu şekilde düşünüyorum. Geçmişe giden birinin oraya harika uyum sağlaması beklenemez o yüzden Hazal'ın bugün sokakta karşılaşacağımız herhangi biri gibi davranması çok doğal.
Dizide eleştirilecek yerler var kesinlikle. Ama ben bütüne baktığımda çok beğendim. Ülkemizde böyle kurgular daha yeni yeni yapılıyor. Tabii ki bocalama olacak. Mükemmeli bekleyemeyiz.

Film olsa daha güzel olurdu yorumunu sevdim, tadından yenmezdi <3 ama olsun, yeni sezonda neler bekliyor bakalım bizi. :emoji_heart_eyes:

Genco da oynadığı günden beri hiç ısınamadım

Hazal kaya ya varoş roller çok yakışıyorr.severim çok tatlışş nihalken de güzeldi

bilmiyorum şuan yeni diziyi izlemeyi düşünmüyorum :s

izlemeye basladim ve hazal kaya'yi tanimayan yabancilar performansini cok begenirdi bence. yazilanin aksine, hazal'a eski donem dizilerde oynamak da cok yakisirdi bence. farah zeynep abdullah gibi, ama daha farkli karakterlerde tabi. halkimiz kendisini nihal veya feriha olarak gorebilir hala, ama bu dizide hic alakasi yok. olmus yani. cokta guzel olmus, rolunu da cok iyi oynamis. ben begendim. daha 2 bolumum kaldi ve gercekten buyuk bi zevkle izledim :p cok hosuma gitti ya.

ahmet hakanın yorumundan bağımsız hazal kaya gerçekten hiç yakışmamış dizeye..... dönem dizisi olduğundan mıdır hazalın oyunculuğu çok yapay kalmış..... giremiyor role..... zamanda yolculuk etmişsin bi şaşır, bi şoka gir, bi ciddileş..... yanından mustafa kemal geçmiş ya..... hiçbir tepki yok.... gidiyo ingilizlerin masasında racon kesiyo..... allahım ne saçma sahneydi..... hele bi ahmet abidir dilinde.... ahmet abi ileri ahmet abi geri..... la adam koca pera palasın müdürü ne ahmet abisi.... ilk bölümden 4/10 bi dizi benim için..... atamı gördüğüm anda bir miktar ağlamış da olabilirim......

Geri