“Pera Palas’ta Gece Yarısı“

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Ekran-Resmi-2022-02-07-10.49.53-940x446.png

3 Mart’ta Netflix’te yayınlanacak “Pera Palas’ta Gece Yarısı” dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Netflix
ekranlarında seyirciyle buluşacak yerli dizi “Pera Palas’ta Gece Yarısı“ndan ilk fragman seyircilerin beğenisine sunuldu. 3 Mart’ta Netflix‘te yayınlanacak dizinin başrolünde, yer aldığı televizyon dizileri ile tanınan Hazal Kaya bulunuyor.

Pera Palas’ta Gece Yarısı‘nın senaryosu Elif Usman tarafından kaleme alındı. Sekiz bölümden oluşan dizinin yönetmen koltuğunda ise Karga Seven Pictures’tan Emre Şahin oturuyor.

Dizinin konusu şu şekilde: Genç bir gazeteci olan Esra, Pera Palas Oteli hakkında bir yazı yazmakla görevlendirilir. Bu yüzden otele giden Esra, gezdiği odalardan birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfeder. Bu inanılmaz keşfi sayesinde zamanda yolculuk yapan Esra, bu sayede Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen bir kompodan haberdar olur. Artık Esra Türkiye tarihinin akışını ve geleceğini korumak zorundadır. Ancak Esra bu sırada Halit adındaki gizemli bir adamla tanışmasıyla aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlar.

Merak ediyorum, şey fragmanını görünce Paris’te gece yarısı havası aldım, erkek yerine kadın bu sefer kahramanımız. İzlerim.

izleyen var mı?

çok güzel gidiyor. 3. bölümdeyim. filmi olsaydı müthiş olurdu hissiyatını ben de yaşıyorum. lakin galiba dizi devam edecek, hikaye sezon sonunda tamamlanmayacak gibi geliyor.

fragmanı izlediğimde aklıma direkt "büyük budapeşte oteli" filmi geldi.

çok güzel gidiyor. 3. bölümdeyim. filmi olsaydı müthiş olurdu hissiyatını ben de yaşıyorum. lakin galiba dizi devam edecek, hikaye sezon sonunda tamamlanmayacak gibi geliyor.
güncelliyorum.

diziyi bitirdim. çok güzel bir hikaye, biraz zayıf işlenmiş. yer yer "amaaan" dediğiniz yerler var, ay daha güzel olabilirdi, ne bileyim. paşa'nın hikayesi tabi ki tamamlanıyor ama hikaye içerisinde hikaye açmışlar, bence 2. sezon daha başarılı bir sezon olacak. zaman yolculuğu teması sevenler keyif alır, kafa dağıtmalık masal gibi dizi.

hazal kaya'nın şarkı söylediği yerlerin eğlenceli, komik olması gerekirken cıks. ne gerek var, dedirtti. yine de izleyin. bir back to future değil ama eğlenceli yine de.

@Nef' hanim izle derse izleyecegim.

@Nef' hanım "neden izledin bunu" derse oturup kendimi sorgularım.

@Nef' hanımcığım forumu yak desin, yakarım..

@Nef' hanım "beni yak, kendini yak, her şeyi yak" dese, "bir kıvılcım yeter, hazırım bak" derim.

X'e katılasım yok ama katılıyom, hazal kaya gerçekten biraz antipatik oynamış, yine de sonlara doğru toparlıyor. duygusu geçmiyor insana, problem buydu. bir sarılma sahnesi var mustafa kemal ile. daha duygusal olmasını bekliyor insan. yine de izleyin ya zaman yolculuğu var....

Atatürk' ü görmek beni bile heyecanlandırdı dizide de olsa. keşke gerçekten gidilebilse o zamana. burdan otomatik silahlar, bombalar falan götürürüm Atatürk' e teslim ederim. zaten kazanıyoruz okey ama en azından ege adalarını, selanik' i falan da alalım diye

Geri