Pelin Karahan: Kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kadinin resmini ifsalardim ben pelin yine iyi sadece soyluyor......

Şimdi böyle bişey yaşandı ve neden bunu haber yapma gereği duyuldu yada pelin neden bunu vurguluyor geliyor gelmekte olan serçe demişti dersin :d
Kadınlara diyor ki; siz hiçbir şey ben her şeyim!!! Mesaj o kadınlara @Serçe ciğim.:)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kadinin resmini ifsalardim ben pelin yine iyi sadece soyluyor......
İfşayı doğru bulmasam da bu tip insanların sayısı arttığı için caydırıcı olabilir ancak kendine denk görmediği için gerek de duymaz diye tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: W
futbolcularla fingirdeyip sonra ifşalayarak ünlenen kızları gördükçe, sosyal medyada şansını böyle deneyen çok tip vardır. bi cevap gelse vay pelin karahan’ın kocası çıplak fotoğraf yorumcusuymuş diye sayfa sayfa haber görürürüz… ünlülere atılanlar neyse de benim kocama atsalar işin rengi değişir, sen kimsin de sana çıplak fotoğraflar geliyor diye önce onu paralarım sonra kızları. sonra bi daha kocamı. ve bi daha kocamı.

futbolcularla fingirdeyip sonra ifşalayarak ünlenen kızları gördükçe, sosyal medyada şansını böyle deneyen çok tip vardır. bi cevap gelse vay pelin karahan’ın kocası çıplak fotoğraf yorumcusuymuş diye sayfa sayfa haber görürürüz… ünlülere atılanlar neyse de benim kocama atsalar işin rengi değişir, sen kimsin de sana çıplak fotoğraflar geliyor diye önce onu paralarım sonra kızları. sonra bi daha kocamı. ve bi daha kocamı.
Futbolcular da düşmüyor artık ve bu sebeple ünlü-ünsüz herkesi deniyorlar.

ya he, kadının en büyük rakibi hemcinsidir. yok kıskanmam yok etmem yok bilmem ne, kendinden güzel vücutlu birini görüp eşinden önce kadının vücudunu ben de niye böyle yok diye kıskanmadıysan biz de bir şey bilmiyoruz. yeri geldi kendisiyle yüz yüze de konuşma fırsatım oldu. para dediğin maalesef ki insanların cebini dolduruyor, zihnini değil.

Geri