Pelin Karahan: Kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Ünlü oyuncu Pelin Karahan katıldığı bir programda evliliği hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

"ÜÇÜNCÜ ÇOCUK İSTEMİYORUM"

2014'te Bedri Güntay ile dünyaevine giren Pelin Karahan, Berfu Yenenler'in YouTube'da sunduğu Talk Show Perileri adlı programa konuk oldu.

"EVLİLİK DÜZEN İSTER"

Evliliği hakkında konuşan oyuncu "Evlilik düzen ister. Bedri akşam eve gelince kapıyı benim açmamı, sabah da uğurlamamı istiyor. Ama bunu yapamıyorum, o an aklıma gelmiyor. Bu büyüme yetişme tarzıyla alakalı" ifadelerini kullandı.

İki çocuk sahibi olan Karahan, "Üçüncü çocuk istemiyorum. İki erkek evladım çok hareketli. Vicdan olarak onlara yetişemiyormuşum gibi geliyor. Bir de Bedri bazen çocuklaşabiliyor. 3 erkekle evde bazen anlaşılmadığımı hissettiğim anlar oluyor" dedi.

Karahan "Her şeyi annemle halletttiğim için hiçbir erkeğin maddi manevi varlığına ihtiyaç duymadım. Hep kendi paramı kazandım. Ama biri olunca erkeği ezip geçmemek lazım. Pohpohlamak lazım. Erkek de öyle erkekliğini hissediyor. Bunu unuttuğun zaman dengeler şaşıyor." diye konuştu.

Pelin Karahan sözlerine "Bir ara kadınlar sosyal medyada eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu. Tuhaflar. Ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir. Ama Bedri çok kıskanç" diye devam etti.

Kaynak

Klceq-mWDUO5WNS_aneZ9Q.jpg
mhubdx6_6USvt7CZcHYuBw.jpg

lxhGgkSM_kqUoL-3SwaJ2g.jpg
tBMLQqOOK0ap0Z8RQEkccg.jpg

birlikte bakıyorlarmış demek
ilginç

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Bedri diye isim mi olur yav.
Bubedribey in nesine cıbıldah foti atıyorlarmış? Bazı karıların erko kuşkosuzluk seviyesi vahim hallerde demek ki.

durduk yere
kimse kimseye çıplak fotosunu göndermez
Gönderiyorlar maalesef...
Bazı kadınlar ne yazık ki böyle davranabiliyor ancak aralarında eskiden bir iletişim belki vardır, onu bilemeyiz.

Bazı kadınlar bu tip yöntemler ile erkeği zayıf noktasından yakalayabileceğini zannediyor ve olur da cevap verirse doğrudan ekran görüntüsü alıyorlar. Eşine bilgi vermesi bu tuzaklar açısından önemli.

• Beğen
Tepkiler: W
Bazı kadınlar bu tip yöntemler ile erkeği zayıf noktasından yakalayabileceğini zannediyor ve olur da cevap verirse doğrudan ekran görüntüsü alıyorlar. Eşine bilgi vermesi bu tuzaklar açısından önemli.

kastettiği yemleme oltalama değil gibi
neysr gönderen razı bakanlar razıymış :)

kastettiği yemleme oltalama değil gibi
neysr gönderen razı bakanlar razıymış :)
Bu olayı bilemiyorum ancak benim de yakın çevremde şahit olduklarım var ve sonrasında alınan ekran görüntüleri ile erkeğe, eşi üzerinden şantaj yapılıyor.

Bu sebeple eşinin bilmesi gerekiyor ki olumsuz bir durumda, gizli saklı iş çevirmiş gibi olmasın.

Çok da güvenmesin :)
Çıplak kadın her yerde var. Plajlarda da sadece tanga ile gezen kadınlar mevcut. İkili ilişkilerde güven yoksa o işin sonu zaten iyi bir yere varmaz.

Ne demek istediğini anladım.:)

Hayatınızda sürekli var olan ya da belli bir dönemini paylaştığınız ve size güven duyan insanları hiçbir koşulda yanıltmamak gerekiyor.

Eşi doğru olanı yapmış ve kendisine iletilen fotoğraflardan haberdar etmiş.

O tarz fotoğraflar / yazışmalar tek Pelin'in eşine yollanmıyor ve kimi denk getirebilirlerse maalesef...

Belki dğer kadın peline bişey söyler diye adam kendi göstermek istedi resimleri bilemedim şimdi

Belki dğer kadın peline bişey söyler diye adam kendi göstermek istedi resimleri bilemedim şimdi
Kadın tabii ki söyleyecektir ancak cevap vermediği ve eşinin haberi olduğu sürece sorun olmaz.

Kadın tabii ki söyleyecektir ancak cevap vermediği ve eşinin haberi olduğu sürece sorun olmaz.
Şimdi böyle bişey yaşandı ve neden bunu haber yapma gereği duyuldu yada pelin neden bunu vurguluyor geliyor gelmekte olan serçe demişti dersin :d

Geri