pcr testi nerede yapılır tedavisi

Konu sahibi son olarak 3235 gün önce görüldü
pcr testi yaptırdımda 4 tane test veya 4 hastalık için test yaptılar.şimdi pcr testiyle tüm cinsel hastalıkların testi yapılabiliyor mu yoksa belli başlı cinsel hastalıkların mı testi yapılıyor?bu sorunun cevabını daha tam alamadım.bunu öğrenmeye çalışıyorum.Jose Chilavert tek kan tahlili ile neredeyse bütün cinsel hastalıklara bakılıyor demiş.acaba bu bilgi doğru mudur?eğer doğruysa bana neden 4 tane test yaptılar?dört testle hepsine bakılıyor mu?bunu öğrenmeye çalışıyorum.

climax abi şuna bak gözünü seviyim yaa.

Bu bir test yöntemi. Ne aradığınızla alakalı. "Pcr için kan verdim bütün gen haritam çıkarılır hatta ne zaman öleceğim bilir" demek yanlış. Pratikte en çok HIV için bakılır. AIDS tanısında kullanılır. Cinsel yolla bulaşan diğer hastalıklar için farklı testler bakılır. Hepatit ve gonore ilk etapta bakılması gereken durumlardır.

Tıbba güvenin. Ürolog veya enfeksiyon hastalkları uzmanı bu basit tanısal sureci rahatlıkla yonetir.

emin misiniz öyle olduğuna?

Tamamına derken en ince detayına kadar tüm hastalıklar için geçerli değil bu. Çünkü sayalım desek, 5-6 tane cinsel hastalık sayarız. Ama çeşitlerine bölüdüğümde bu sayı daha fazladır.

Bazı tahliller 3 virüsü de anlayabilmek için yapılıyormuş. Ama tamamıyle bütün hastalıklar için geçerli değildir bu.

Ayrıca buradaki bilgiler sadece kulaktan doğma öğrenilen bilgilerdir. Bence buradan okuduklarını çok ciddiye alma. En kısa zamanda bir hastaneye git. Geç olduğu zaman çok döversin dizini.

Allah allah. Şikayet olmadan şüpheli cinsel ilişki sonrası taramada hbv hcv hiv bakılır. Pencere dönemi için alt testler var. Hem bişey diyim. Forum halkı. Bişey soran yardım isteyen endişeli bi insana karşı tavrınız ne kadar ön yargılı ve acımasız. Size ne ne yaşadığından.

adam ağustostan beri bu konuyu takip ediyor :T: şimdiye kadar 100 kere gitmişti doktora :T:

Bu bir test yöntemi. Ne aradığınızla alakalı. "Pcr için kan verdim bütün gen haritam çıkarılır hatta ne zaman öleceğim bilir" demek yanlış. Pratikte en çok HIV için bakılır. AIDS tanısında kullanılır. Cinsel yolla bulaşan diğer hastalıklar için farklı testler bakılır. Hepatit ve gonore ilk etapta bakılması gereken durumlardır.

bu üyeye birşey soracaktım.acaba sınırsız mı ban yedi?

Tamamına derken en ince detayına kadar tüm hastalıklar için geçerli değil bu. Çünkü sayalım desek, 5-6 tane cinsel hastalık sayarız. Ama çeşitlerine bölüdüğümde bu sayı daha fazladır.

Bazı tahliller 3 virüsü de anlayabilmek için yapılıyormuş. Ama tamamıyle bütün hastalıklar için geçerli değildir bu.

Ayrıca buradaki bilgiler sadece kulaktan doğma öğrenilen bilgilerdir. Bence buradan okuduklarını çok ciddiye alma. En kısa zamanda bir hastaneye git. Geç olduğu zaman çok döversin dizini.

sayın mod şimdi belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

sayın mod şimdi belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

mod kardeş cevap verebilir misin?sorum şu.daha öncede yazdığım gibi sayın mod şimdi belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

bu konuda çok acil cevap lazım.ona göre testte eksiklik varsa öbürlerinide yaptıracağım.belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

bu konuda çok acil cevap lazım.ona göre testte eksiklik varsa öbürlerinide yaptıracağım.belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

çok upluyorum ama çok acil cevap lazım.

merhaba siz doktor musunuz?teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.şu konuda yardımcı olabilir misiniz?

belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

merhaba siz doktor musunuz?teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.şu konuda yardımcı olabilir misiniz?

belli başlı tüm cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor.yada belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane mi?bana 4 tane test yaptılar veya 4 hastalık için test yaptılar.burda bir eksiklik var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.

Yapılan testler eksiksiz. İçiniz rahat olsun.

Yapılan testler eksiksiz. İçiniz rahat olsun.

nerden biliyorsunuz acaba?doktor musunuz?sonuçta sağlık konusu.önemsemek gerekiyor.mesela ben doktorla konuşurken frengiden bahsetmedi.frengide var mıdır acaba içlerinde.yani bana şunun cevabını verebilir misiniz?bu pcr testinde belli başlı cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor?veya belli başlı cinsel hastalıklar dört tane midir?bu iki sorunun cevabını verin lütfen.lütfen tam olarak bu iki sorunun cevabını verebilir misiniz?kaçamak cevap vermeyin şu işin doğrusunu tam olarak öğreneyimde içim rahat etsin.lütfen sorduğum soruların cevabını tam olarak verebilir misiniz?bu pcr testinde belli başlı cinsel hastalıklar için 4 tane mi test yapılıyor?veya belli başlı cinsel hastalıklar dört tane midir?bu iki sorunun cevabını tam olarak verebilir misiniz?bu işlerden anlıyor musunuz diye soruyorum.doktor musunuz acaba?cevap için sağolun.

sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz.bir 5-10 yıl sonra bu hastalıklardan ölmek veya hastalık taşıyıcısı olmak istemiyorum.bunun psikolojik olarak ağır vakalıkla alakası yok.lütfen biraz daha mantıklı yazın.

sonuçta dünyaya bir kere geliyoruz.bir 5-10 yıl sonra bu hastalıklardan ölmek veya hastalık taşıyıcısı olmak istemiyorum.bunun psikolojik olarak ağır vakalıkla alakası yok.lütfen biraz daha mantıklı yazın.

Bakin, bir kere bunu doktorunuzla konusup, daha mantikli yorumlar alabilirdiniz. Buraya gelip 3 haftadir cevap beklemeniz cok abes.

Ikincisi evet, climax doktor. Ve size iciniz rahat olsun diye belirtmesine ragmen, ayni sorulari 15. defa yaziyorsunuz. Size normal geliyor mu davranis sekliniz?

Geri