pcr testi nerede yapılır tedavisi

Konu sahibi son olarak 3236 gün önce görüldü
Sen halen bu konudamısın ?

Kanımca çoktan hastalık yayılmıştır vücuda
Bazen acayip saçmalıyor insanlar , sen gibi
Git bi hast konuş .
Seviştim de , Ada'm hastalıklı gibiydi ama yine de seviştim de .
Ölürmüyüm diye sormayı unutma bide

yazdığımı okuyor musun acaba?test yaptırdım ancak tüm hastalıklara bakılmadı.bende tüm cinsel hastalıklara mı bakılır yoksa belli başlı olanlarına mı bakılır diye soruyorum.belli başlı tüm cinsel hastalıklar nedir diye soruyorum.yardımcı olabilecek olan var mı?ayrıca profilde erkek olduğum yazmıyor mu eşcinsel miyim erkekle sevişeyim?geneleve gittim kondom takmayı unuttum.acaba hastalık kapmış mıyım diye pcr testi yaptırmak istiyorum.zaten pcr testi yaptım dediğim gibi ama tüm hastalıklara bakmadılar.şimdi pcr testinde tüm cinsel hastalılara bakılıyor mu?yoksa belli başlı olanlarına mı bakılıyor?belli başlı olan cinsel hastalıklara bakılıyorsa bütün belli başlı cinsel hastalıkları yazabilir misiniz?

Parasını verip sevişen , parasını verip iyileşmesinide bilmeli .

PCR testi erken evrede HIV virüsünün kanda tespitinde kullanılmaktadır.
Temastan 9-11 gün sonra HIV PCR testi ile virüsün varlığı saptanabilmek için istenir,erken tanıda önemlidir.Ayrıca sayısını 7 bildiğim virüs sadece bu testle yapılabiliyor
ELİSA yöntemiyle HBS AG pozitif çıkan hastalara da, HBV DNA testi de yapılır.

Parasını verip sevişen , parasını verip iyileşmesinide bilmeli .

tm bende onu diyorum.4 tane test yaptılar.başka yaptırabileceğim test var mı diye soruyorum.yani tüm cinsel hastalıklara mı bakılıyor yoksa belli başlı olanlarına mı?eğer yalnızca belli başlı cinsel hastalıklara bakılıyorsa bunlar tam olarak nelerdir bunu öğrenmek istiyorum.bu konuda pitho yada diğer forum üyeleri yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

elisa yeterlidir. supheli ilişkiden sonra 6. haftadan sonra yaptıracagın test yeterlidir. herhangi bir fakulteye hastaneye git ssk varsa ucretsiz de olabilirsin. bu kadar buyutulecek bir şey yok :) gecmis olsun.

açıkçası ben elisaya güvenmiyorum pozitif negatifte çıkarabiliyor.

alakasız mesaj atmak yerine şu sorumun cevabını bilen cevap verebilir mi?

yani tüm cinsel hastalıklara mı bakılıyor yoksa belli başlı olanlarına mı?eğer yalnızca belli başlı cinsel hastalıklara bakılıyorsa bunlar tam olarak nelerdir bunu öğrenmek istiyorum

Soruyu soruyorsun da okuma özrün mü var kardeşim
Bu testle tüm cinsel hastalıklara bakılılmıyor. En azından bu durumda sana bilgi verebilir
Eliza testi pozitif çıkanlar özellikle bu testle değerlendiriliyor,kesin tanı acısından ve temastan 9- 11 gün sonra bu test hekimini aydınlatıp ileri tetkik için yol göstericidir
Git bir uzmandan destek al.

açıkçası ben elisaya güvenmiyorum pozitif negatifte çıkarabiliyor.

alakasız mesaj atmak yerine şu sorumun cevabını bilen cevap verebilir mi?

yani tüm cinsel hastalıklara mı bakılıyor yoksa belli başlı olanlarına mı?eğer yalnızca belli başlı cinsel hastalıklara bakılıyorsa bunlar tam olarak nelerdir bunu öğrenmek istiyorum

Doktorla konusmayi niye denemiyorsun?
Testi biz mi yapicaz?

Bu testle tüm cinsel hastalıklara bakılılmıyor. En azından bu durumda sana bilgi verebilir
Eliza testi pozitif çıkanlar özellikle bu testle değerlendiriliyor,kesin tanı acısından ve temastan 9- 11 gün sonra bu test hekimini aydınlatıp ileri tetkik için yol göstericidir

ben zaten 4 tane hastalık için test yaptırdım.onun dışında mesela frengi varmış cinsel hastalık olarak mesela herhalde ona bakmadılar.ve bana bu dördünün dışında belli başlı cinsel hastalık yok dediler.bana verilen bu bilgi doğru mu acaba?ve şimdi acaba Jose Chilavertin dediği mi yoksa sizin dediğiniz mi doğru bunu öğrenmem gerek.yani tüm cinsel hastalıklara mı bakılır pcr testinde yoksa belli başlı olanlarına mı bakılır bunu öğrenmem gerek.acaba hangisidir tüm cinsel hastalıkların testi mi yapılabilir mi yoksa belli başlı olan hastalıkların testi mi yapılabilir?eğer belli başlı cinsel hastalıklara bakılıyorsa bunlar tam olarak hangileridir?bunları soruyorum.

Genelevde kaç para harcadın

daha önce 2 kere gitmiştim durduk yere kovmuşlardı.şimdi polisi falan ararım dedim aldılar içeri ve fazladan paramı aldılar tekrar kovmasınlar diye birşey demedim. :D 150 milyon falan normalde 75 liraydı sanırım.

ben zaten 4 tane hastalık için test yaptırdım.onun dışında mesela frengi varmış cinsel hastalık olarak mesela herhalde ona bakmadılar.ve bana bu dördünün dışında belli başlı cinsel hastalık yok dediler.bana verilen bu bilgi doğru mu acaba?ve şimdi acaba Jose Chilavertin dediği mi yoksa sizin dediğiniz mi doğru bunu öğrenmem gerek.yani tüm cinsel hastalıklara mı bakılır pcr testinde yoksa belli başlı olanlarına mı bakılır bunu öğrenmem gerek.acaba hangisidir tüm cinsel hastalıkların testi mi yapılabilir mi yoksa belli başlı olan hastalıkların testi mi yapılabilir?eğer belli başlı cinsel hastalıklara bakılıyorsa bunlar tam olarak hangileridir?bunları soruyorum.

up yardım.

şimdi belli başlı cinsel hastalıklar kaç tane oluyor?onu bilen biri mi var mı?belli başlı cinsel hastalıklar 4 tane midir?başka varsa onlarında testini yapmam lazım.bana 4 tane test olduğu söylendi.şimdi belli başlı cinsel hastalıklar için dört tane test yeterli midir?yoksa başka testlerde var mı?yani kendimi anlatamadım sanırsam ben uzmana danıştım 4 tane hastalık veya test olduğunu söyledi.şimdi bu bilgi doğru mu acaba?lütfen biri yardımcı olsun.şurda bir kaynak buldum bu kaynakta yazan cinsel hastalıkların tamamı belli başlı tüm cinsel hastalıkların tamamı mı yapıyor acaba?lütfen yardım.

Cinsel Yolla Bulaşıcı Hastalıklar Belirtileri, Nedenleri

Bence zaten beyniniz etkilenmis, hic bosuna test yaptirmayin. Kurtulusunuz yok, kabullenin .p

ne diye kurtuluşum olmasın?tüm cinsel hastalıkların testi yapılabiliyor mu bunu soruyorum.eğer yapılamıyorsa bari belli başlı tüm cinsel hastalıkların testini yaptırmak istiyorum.bu belli başlı tüm cinsel hastalıklar kaç tanedir bilen varsa soruyorum.veya araştırabileceğim bir kaynak var mı bunu soruyorum.kurtuluşumun olmamasına sebep olacak bir durum yok.varsada yapacak birşey yok zaten.şimdi pcr testiyle tüm cinsel hastalıkların testi kolayca yapılabiliyor mu?yoksa belli başlı cinsel hastalıkların mı testi yapılabiliyor? belli başlı cinsel hastalıklar kaç tanedir araştırabileceğim bir kaynak var mı?

Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı yanında,bir de psikiyatrist konsültasyonu öneriyorum size.

2 aydır karar veremedin mi kardeş? git yaptır şu testini de sende kurtul bizde kurtulalım .

bu test dediğin bir test mi genel olarak pcr testi mi?ayrıca ben pcr testi yaptırdım ama mümkün olan ve bana uygun olan testi tam yaptırabildim mi onu öğrenmeye çalışıyorum.

bütün cinsel hastalıklara bakılmıyor dediğiniz cinsel hastalıkların az bir kısmı mı yoksa önemli bir kısmını mı teşkil ediyor?bunu öğrenmeye çalışıyorum sonuçta sağlık şakaya gelmez.

2 aydır karar veremedin mi kardeş? git yaptır şu testini de sende kurtul bizde kurtulalım .

pcr testi yaptırdımda 4 tane test veya 4 hastalık için test yaptılar.şimdi pcr testiyle tüm cinsel hastalıkların testi yapılabiliyor mu yoksa belli başlı cinsel hastalıkların mı testi yapılıyor?bu sorunun cevabını daha tam alamadım.bunu öğrenmeye çalışıyorum.Jose Chilavert tek kan tahlili ile neredeyse bütün cinsel hastalıklara bakılıyor demiş.acaba bu bilgi doğru mudur?eğer doğruysa bana neden 4 tane test yaptılar?dört testle hepsine bakılıyor mu?bunu öğrenmeye çalışıyorum.

Geri