merhaba ben cinsel hastalıklar için pcr testi yaptırmak istiyorumda diyarbakırda yapan bir yer var.birde istanbulda bir yer var.diyarbakırda tüm cinsel hastalıklar için test var mıdır?yoksa istanbuldakine mi gideyim?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
merhaba ben cinsel hastalıklar için pcr testi yaptırmak istiyorumda diyarbakırda yapan bir yer var.birde istanbulda bir yer var.diyarbakırda tüm cinsel hastalıklar için test var mıdır?yoksa istanbuldakine mi gideyim?
arkadaşlar bu pcr testinde tüm cinsel hastalıklara mı bakılıyor yoksa belli başlı olanlarına mı?belli başlı olan hastalıklar kaç tanedir?hepsini söyler misiniz?ve tüm hastalıklara baktırabilir miyim?yoksa dediğim gibi belli başlı olanlarının mı testi var?ona göre test yaptıracağım.
Ama hangisi ?
hepsine baktırmak istiyorum.hepsine mi bakılır yoksa belli başlı olanlarına mı?
up acil yardım.
Tek bir kan tahlili ile tamamına baktırabilirsiniz.
fiyatı ne kadar tutar acaba?
her test 500 liraysa bir sürü hastalık vardır,kaç test vardır ki?
ben diyarbakırda yaptırdım ama her hastalığa bakmadılar.şimdi her hastalığa bakıldığından emin misiniz?yoksa belli başlı olanlarına mı bakılıyor?tüm hastalıklara baktırma gibi bir şansım var mı?eğer fiyatı çok pahalıysa ve bakamıyorsam belli başlı olanlarının tamamına baktırmak istiyorum.belli başlı olanlar kaç tanedir bilen lütfen yardım.