pazartesi yeni bir hayata başlamak

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Her Pazartesi yeni bir hayata başlamak için karar alırım. Mesela dün, düneğen, yani ben size bir şey söylümmü, insan işi değil yaptıklarım, nahoş meseleler hiç olmaz da, böyle de bir içmek, böyle bir gezmek yok kardeşim ya, içtiğimi Kıraç içse yine 16. defa filan komaya girmişti, biliyorsunuz Kıraç bi' ara hobi olarak alkol komasına giriyordu, bıraktı mı sonra azalttı mı ne bileyim,

pazartesi kinoğalı sabah kahvaltımızı yapıyoruz, füüüğ oh nefes, fıtıfıtı yürüyüş, temiz hava, sağlıklı yaşam,
bu sefer kesim.

Çok yoğun geçti bu hafta.
Bugün sakin olsun, lutfeeen.

Pazartesileri rejime başlayıp çarşamba günü bırakanları hatırlayan bir başlık olmuş.:)

Hangi gün olduğunun önemi yok, çalışmadığım gün akşam yemeğinden sonra odama çekilip telefonu bırakıp, kendime vakit ayırmak günün en güzel saati oluyor benim için.
koşturmaca bitmiş, kalabalık gitmiş, sakinsin, acelen yok, müzik dinliyorsun ya da dizini izliyorsun.. ayh

Klişe ama yeni bir şeye başlamak için Pazartesiden başlarım. Haftanın ortasında plan yapamam, diyete başlayamam, spora yazılamam… Pazartesiye kadar bekler öyle yaparım. Böyle takıntılarım var mesela.

Salı günü uygulamayınca gelen suçluluk hissiyle bir hafta boyunca boğuşmak demek bu.
Almayayım tşkler.

8 Eylül 2025 üstelik bir pazarlardan bir ertesi, yeni bir hayata başlamak için daha ne olabilir?

Pazartesi yeni bir hayata başlayacağım. Rümeysa veya Kübra Nur adında birini bulacağım, ne bileyim artık zürriyetimi görsün babacağım filan, bırakıyorum bu işleri... Pazartesi.

Her pazartesi öyle olmuyor mu zaten )

Çıkmaz ömrün, yokuş yukarı ayının, uçurum haftasının zemin katı günüdür pazartesi

Pazartesi başlanır
Salı günü acaba doğru mu yaptım diye şüpheye düşüşür
Çarşamba da alınan kararlar iptal edilir ksjsjsj :D

Geri