Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir ürün yada hizmet için biçilmiş ücretin daha altında almak için harcanan emek
karşılıklı samimiyeti ve iletişimi kuvvetlendiren güzel bir sünnet
hiç supermarketteki kasiyerle sohbet ettiniz mi ama çarşıdan bayramlık aldıysanız illaki "kardeşim memleket neresi" ile başlayan 5-10 dk lık bir sohbetiniz olmuştur
Fidyecilerin fidye isteyeceği kişilerle polisi aramalarının yasak oldunu söylemesi suretiyle telefonda görüşüp anlaşmaya çalıştığı telefon dialoglarından biri
- Kızın elimizde birdaha görmek istiyorsan bizi harfiyen dinle şimdi
+ Hemen kızımı bırakın lanet olası aşşalıklar
- hey hey heeey yavaş ol jack pazarlık şansın yok yoksa kızına neler olur bir düşün
+ Eğer kızımın kılına zarar gelirs.......
- Babaaaaaaaaaaaaaaa Kurtar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
+Kapa çeneni lanet olası
+İyi dinle Jack Yine arıcam ve sakın bana oyun oynamaya kalkma benden haber bekle
- Ne istiyorsun Lanet olası Lanet olsun sana Aşşalık Erif
- Aloooo Alooooo ehhhh Kahretsin aşşalık pislik
Ben yapmayı seven yapabilen biri değilim.. çingene muhhabetine döndürenleri de pazarlık yapcam diye sevmiyorum özellikle yanımda olan birinin yapmasını..