Pazarlık Yapmak

• Kullanıcı Perii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Bir malı satıcının söylediği rakamdan aşagı indirmek.

Yapılması sünnet olan durumdur.

bir ürün yada hizmet için biçilmiş ücretin daha altında almak için harcanan emek

karşılıklı samimiyeti ve iletişimi kuvvetlendiren güzel bir sünnet

hiç supermarketteki kasiyerle sohbet ettiniz mi ama çarşıdan bayramlık aldıysanız illaki "kardeşim memleket neresi" ile başlayan 5-10 dk lık bir sohbetiniz olmuştur

vallahi kurtarmaz dedirtecek durum :D

Barkot sistemi pazarlığa da karşı

Asla ama asla yapamam.
Utanırım,ayıp geliyor bana.

Fidyecilerin fidye isteyeceği kişilerle polisi aramalarının yasak oldunu söylemesi suretiyle telefonda görüşüp anlaşmaya çalıştığı telefon dialoglarından biri

- Kızın elimizde birdaha görmek istiyorsan bizi harfiyen dinle şimdi
+ Hemen kızımı bırakın lanet olası aşşalıklar
- hey hey heeey yavaş ol jack pazarlık şansın yok yoksa kızına neler olur bir düşün
+ Eğer kızımın kılına zarar gelirs.......
- Babaaaaaaaaaaaaaaa Kurtar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
+Kapa çeneni lanet olası
+İyi dinle Jack Yine arıcam ve sakın bana oyun oynamaya kalkma benden haber bekle
- Ne istiyorsun Lanet olası Lanet olsun sana Aşşalık Erif
- Aloooo Alooooo ehhhh Kahretsin aşşalık pislik

arkadaşlar siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz ya,fakir misiniz pazarlık nedir ...

Küçükken pazarlığın sünnet olduğunu duymuştum, o yüzden ne zaman birini pazarlık yaparken görsem kaçardım, pipi elden gidecek diye

barkod sıstemıyle calısıyoruz , tek fıyat dıye gunde 984596846845 kere soylemek zorunda bırakan davranıs :umursama:

Neyse parası verir alırım. O ne öyle yahu, düşüremem kendimi hiç.

Çok sevdiğim bisey değildir fakat çok söylerse yaparım

kimilerinin çok iyi becerdiği kimilerininde beceremediği bir durum bende beceremeyenlerdenimdir , yeltenmem pazarlık yapmaya o yüzden..

Ben yapmayı seven yapabilen biri değilim.. çingene muhhabetine döndürenleri de pazarlık yapcam diye sevmiyorum özellikle yanımda olan birinin yapmasını..

Geri