Mihri
Gümüş Üye
Camaçık Sibel öyle düşünmüyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi bir ticari fikir. Tutar bence… gkkfjfjkadınların gidip erkekleri de masaya çağırdığı bi pavyon yok mu acaba 🤔
🤣
Düşün ki bir insan bazı sebeplerden dolayı restaurant'a gidenlere hep gıpta ile bakmış ama gidememiş. Zaman geçmiş şartları değişmiş artık restaurant'a gidebilir hale gelmiş.Hatunlar gicini basini salliyor. Enayilerde yedirip yedirip geliyor sekerim
var. erkeklerin pavyonundan bin kat daha kaliteli ustelik :d australia's thunder from down under var mesela. magic mike var :d masaniza cagirmaniza gerek yok. adamlar gosteri esnasinda (gosterinin ve eglencenin bir parcasi bu zaten) yaniniza geliyor. hicbir kadini veya erkegi (gayler) es gecmiyorlar. acayip eglenceli:d ortami daha eglenceli yapan sey kadinlarin cogunlukta olmasi zaten hahaha. ambiyans muthis. her kadin bir kere gitmeli:dkadınların gidip erkekleri de masaya çağırdığı bi pavyon yok mu acaba 🤔
🤣
Gözlerinle,aklınla aldatmak için pavyonda bulunmaya gerek yok. Bunu pek çok şekilde yapabilirsin. Oynayan kadınlara bakmak aldatmaksa düğünlere de hiç gitmemek gerekiyor.Hayatımda biri varsa gitmem. Empati kurabilmek önemli. En zirve noktası ağalarla dağa çıkıp mangal-içki ortamı ondan da haberi olur görür.
Pavyon ortamında hiç bulunmayıp masada kadın yoksa aldatma sayılmaz diye düşünenleri anlamıyorum. İlla ki bir kadının masada bulunması gerekmiyor nasıl bir ortam olduğu belli; gözlerinle, aklınla aldatıyorsun olayın fiziki temasa ulaşması gerekmiyor.
Düğün ile pavyon ortamı aynı mı? Niyeti bozuk olan evet gözleriyle aklıyla her yerde aldatır ona hemfikiriz. Pavyona giden kadın veya erkeğin sadece eğlenmek için gittiği samimiyetsizliğine inanmıyorum. Sığ bir düşünce veya değil ben böyle düşünüyorum. Şayet pavyon ortamında içilen içki ve ortamı ile düğün ortamında büyük çoğunluğun birbirini tanıyarak eğlenmesini bir tutmak en hafif tabirle geri kafalılık. Pavyon ortamını güzellemeye gerek yok. Zan altında bırakmak istemem kimseyi istisna var gerçek anlamda kafa dağıtmaya giden ufak bir kitle elbet var.Gözlerinle,aklınla aldatmak için pavyonda bulunmaya gerek yok. Bunu pek çok şekilde yapabilirsin. Oynayan kadınlara bakmak aldatmaksa düğünlere de hiç gitmemek gerekiyor.
Ahbap sen gercekten cok naughty "yaramaz" Tabiri caizse "nasty" bir kizssin. Bizim turk kizlari henuz hic bir sey bilmiyor. Gozleri acilmamis..var. erkeklerin pavyonundan bin kat daha kaliteli ustelik :d australia's thunder from down under var mesela. magic mike var :d masaniza cagirmaniza gerek yok. adamlar gosteri esnasinda (gosterinin ve eglencenin bir parcasi bu zaten) yaniniza geliyor. hicbir kadini veya erkegi (gayler) es gecmiyorlar. acayip eglenceli:d ortami daha eglenceli yapan sey kadinlarin cogunlukta olmasi zaten hahaha. ambiyans muthis. her kadin bir kere gitmeli:d