Pavyona pek gitmedim ama sırf merakımdan bir kez 'Bar' isimli bir yere gitmiştim.
Kendi izlenimlerime göre müzik ve eğlence başlığı altında fuhuş yuvasıdır.
Yıl 2017
Merakımdan gitme sebebim ise şu: Bir arkadaşım tutturdu. İlla orada para ezeceğiz bu gece diye. Ulan, gel şurada Menderes Bulvarı var. Gideriz. İçeriz. Gerekirse arabada sabahlarız. Ne işimiz var orada? Dediysem de dinletemedim.
Kendi merakıma yenik düştüğüm için de arkadaşımı oraya gitmemek konusunda ikna edemedim.
Israr, kıyamet gittik bar denilen yere. İlk bakışta Disco - Türkü bar arasında bir yer gibi göründü gözüme ama masalar daha geniş. Mekânın her yerinden sahne görünüyor. Aklımdaki ilk fikir şuydu. Acaba ne kadar hesap kilitleyecekler?
Arkadaşım garsona bir miktar bahşiş verdi. Ne fark edeceğini anlamadığım bir şekilde 'Bu masa daha iyi.' diyerek yönlendirildik. Ben bir bira sipariş ettim. Arkadaşım votka.
Ortamın tuhaflığını süzerken birçok kadının sırayla masaya gelip -Hoş geldiniz.- demesini garipsemiştim.
Arkadaşımın direktifiyle anladım mevzuyu. Onlardan birini masaya davet edebiliyormuşuz. Ben davet etmeyi tercih etmedim çünkü az çok dinlediğimiz hikâyeler var. Uçuk paralardan söz edilen hikâyeler. En kötü biralarımızı içer, kalkarız diye hesaplıyorum.
Arkadaşım bir kadını davet etti. Oturdular, sohbet ettiler. Ne konuştuklarını duymuyordum ama bir yerden sonra duyabilmem zaten imkânsızdı. Kulaktan kulağa konuşuyorlardı. Epey bir yakınlaşma oldu aralarında. Bu süre zarfında kadın sürekli masaya bir şeyler sipariş ediyordu.
Bizim arkadaş wc için kalktığında arkasından gittim ve o kadının sadece sohbet etmek ve o süre zarfında fahiş fiyatla adisyonu şişirmek için bulunduğunu öğrendim.
Bunun sonucunda o kadınla dışarı çıkabiliyor musun? Diye sorduğumda ise bana güldü ve hayır dedi.
Biraz yaka-paça hesabı ödemeye götürüp çıkarttım oradan.
O zamanın parasıyla yanlış hatırlamıyorsam 3000 TL civarı bir hesap ödedi.
Ben merakımı giderdim, arkadaşım kadınla dertleşti, elleşti, koklaştı. Günün sonunda o kadar hesap ödedi ve pişman değildi.
Soruya cevap olarak: lamı cimi yok. Düpedüz aldatmadır.