Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yogun geçen günler bitti rahat bir ohhh çekme zamanı.Zamanı demişken zaman ne çabuk geçmiş 4.yıl olmuş buraya geleli..Ne kadar önyargılıydım oysaki korkuyordum önce şimdi iyi ki diyorum yerleşik hayata burada neden devam etmeyeyim ki.Bu arada teklif var teklif kokusunu koşturmayı özledim kabul etsem mi hıı?
neyse o değil de acıktım ben anne yemeklerini özledim :/
buraya bir şarkı bırakıyorum öpsün kulak memenden.
sesinin hoşluğunumesafelere bağladığım davul kafamın içinde bana eziyet ediyor.Komşu bir zarf göndermiş bana haberci kuşlarla ''kapağı güzeldeğil diye bir kitabı okumaktan vazgeçme'' diye.
Ben insana yatırım yapmıyorum ki sevgi pıtırcıklığının luzumu yok o yüzden ütopik bir dünya yaratıp kendimi kandıramam.mutlulukta mutsuzlukta şartlara bağlı.Şu saatte içilen biranın verdiğikeyifse paha biçilemez.
Ayrıca o ta lar ayrı da olacaktı :p
sessizce ilişti masaya.
beyaz peynir söyledi, çoban salata
bir küçük rakı, karanfil.
tadımlık bir hüzün söyledi.
tadımlık bir yalnızlık.
bir sevda herkese,
bir kara sevda kendine..
günüme bir hikaye 'aralayıp' ' açmak' istedim ya da başına bir 'k' getirip içime atmak.insan yaptıgı hatalarlaeskir ve içinden kocaman bir 'artık' çıkar..
İşte sen o andan itibaren okyanus içinde bir kum tanesi ve dünya haritası üstünde bir noktasındır.
Bükemiyorsan bırak,kırılır ..Kırma..