Patalojide yeri yok bu iç şişmelerimin..

Konu sahibi son olarak 2273 gün önce görüldü
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=8wT85XSV0Pw[/YOUTUBE]
Baskın ,kapalı,bunaltıcı bir gün..Aptal kutusuna yönelip bir saçmalık bir komiklik aramak için zap yapıyordum ki...Gürültü sustu,sonu tıkanık noktalar kondu,ne yapacağını şaşırmış soru işaretleri şimşekler çaktırdı ,sahra çölü bir kum saatine girdi zaman akmaya başladı..Soluklandım; nahoş seslere es verip kulağıma bu şarkıyı tıkadım.Hayır olsun gündüz niyetine ...

Gün içerisinde bir sürü plan yapıyorsun ,planlar suya düşünce yerinden fırlamış sutyen telinin göğsüne batması gibi bir acı yaşıyorsun.Avucumu yaladım akşam niyetine hayrolsunlardı.

Yine uyumuşum çok uyumuşum elim yüzüm ayaklarım şişene kadar uyumuşum..Sindirim sorunum var melisa ve rezene çayı içmeliyim.Çcuk sesleri çekilmez oluyor bazen hele kibilmiş çocuk sesleri daha fazla.Bir de sürekli gelinini çekiştiren komşu teyzenin kocasına geçmeden susturulması gerek tez vakit..

Dışarıda top oynayan çocuklara''susun bebek yatıyor,gidin başka yerde oynayın topunuzu''diyen anne kadar sinirli,endişeli ve tedirginim...

Gelirse ölüm bana inan az gelir...
Dinlerken gökyüzünü fondip yapasımgeldi,birde rakı balık..Cemal Süreya demiş ki oradan Sen,ölümüm,kalımım..Bir mevsimsiz cemre düştü soluma..Gidip yatmak lazım bir komodo ejderi girsin rüyama..Gülüşüm eksik olmasın yüzümden inşaallah çünkü ondan başka birşeyim yok..

Bu gün patolojiden bi sorular çıktı ki, aaa çok kolay deyip cevapları öğrenince dumur oldum.
Başlığını görünce aklıma geldi. Daha doğrusu bu gün aklımdan çıkmadı sorular.

Gelirse ölüm bana inan az gelir...
Dinlerken gökyüzünü fondip yapasımgeldi,birde rakı balık..Cemal Süreya demiş ki oradan Sen,ölümüm,kalımım..Bir mevsimsiz cemre düştü soluma..Gidip yatmak lazım bir komodo ejderi girsin rüyama..Gülüşüm eksik olmasın yüzümden inşaallah çünkü ondan başka birşeyim yok..

Satırları yazan elinize yureginize sağlık. Gülüşünüz eksik olmasın yüzünüzden hiç..

Günaydın gökyüzü ile ile cilveleşen rüzgar,günaydın demli çayım,karışık saçlarım..Hevesim uykuydu oysa yine ruhum çıplak gezmiş.peynir ekmege katık ettim aklımı fonda farawell shalabiye..Sınavım iyi geçmiş olsun lütfen..Gün yine hiç bir şeye angaje olmadan çirkin insanları sevme günü.Haydi sıkılıp güneşten gece olalım erkenden..ısırdım burnunu çaya batırılan püsküvüt..

kusmadan önce aldığım son nefes gibisin.
girerken yalnız,çıkarken akşam yediğim tavuklu pilavla beraber

-----
yani bu modern şiir meselesi artık çok tutulmuyor.çünkü yukarıda yazdığım gibi saniyede aptalca mısralar dökülüyo klavyeden.bağışıklık kazanıyor beyin bu asimetrik sevişmelere.sıradanlaşıyor şiir..anlatmıyor nesir anlatmak istediği yalnızlığı..

bak düz yazamıyorsun belli bir süre sonra.uzak duruyorum ben artık yazmaktan..vebalıymışcasına adeta..

Saçmasapan şeyler düşünüyorum ama bunları eyleme dökmeyeceğim.Yerin kulağı değilde dili olsaydı iyiydi.Gidip yatmak lazım yoksa yirmidokuz harf durmayacak yerinde.

Bir vişneli soda eşliğinde iç üşümelerim var.Türküler çınlıyor yine kulağımda..Türkü sevmeyeni ben de sevmem.Gövde müsekkin,kafamın ardı yağmurlu..Zülfü kakullerin amber misali ey kafam güzelsin güzel..

Bir günü daha uçuruyoruz.bazı insanların el freni olmalı diye düşünüyorum yine de haneme sakinliği dahil ediyorum.Bazen söz boşluğu döver işte..

https://www.youtube.com/watch?v=ARb-nHIqu18

işte böyle çöl ortasındaki kalbe su serpmek ,gözlerini yüreğe nakış nakış işlemek gibi bir şey bu.gece huzurlu kafam güzel ben güzel sen güzel.. bir gün daha uçtu aklımın kuşları gibi.
sukutun sesi burda onu duyacak yürek nerdesin?

Patoloji değil de ben türkü lafı duyunca damladım. :)

Güzel paylaşımlar; elinize, yüreğinize sağlık.

zihinsel inflamasyondan olsa gerek.ah ah.

Akide şekeri tadında bir akşam,yorucu bir gün ve ben pastası kabarmayan şef kadar üzgün bakışlıyım.Sağlık olsundu geçerdi.

bir günü daha uçurduk limon çiçekleri kokusu eşliğinde..bu gün kendimirastgele açılmış sonra dile plesenk olmuş şarkı gibi hissettim.işte yine kendinle konuşma hesaplaşma saatlerigün nasıl olsa geçiyorda bu saatler insanın soluna bıçak gibi saPLanıyor.acil bir işim var ve biz size döneriz zırvaları.sadelikler güzeldir hele kikendinle uyumlu ise.öperim burnundan.

Geri