Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu topraklarda pislik insan verimliliği arttı.Ahlak kafadakaybediliyor da ya siz nerede arıyorsunuz allasen?
Kendini uyanık sanan vahşet dimaglı önce insan ol.keşke gün içinde sohbet ettiğimiz ,konuşmaya mecburi olduğumuz,göz göze geldiğimiz insan profillerini seçme sansımız olabilseydi.
insanın kalın kafasını kırıp kulağında çınlayan ince fikirleri olmalı.Let's pretend.
hareket neden güzeldir bilir misin üzerinde acı birikmez.sen bu gece beni uyu ben öpmelere doyamayayım..
yine içimde patladığım ,yeniden kendimi doğurduğum bir gündü.hayallerin değilde gerçeklerin kazanması ne kötü.şimdi hangi kuytu bağrına bassın beni.off yine içim şişti.Dakikalarçokuzun...
Bir suratsız çarşambayı daha uğurladım.Bu gün hangi bahçenin erik ağacıydım bilemedim,gariplikler peşimi bırakmadı.bu gece kelimelerim hiçbir anlam taşımıyor.En güzel şeyler bile fazla gelince bıktırıyor değil mi?
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=P9JkxGfd81Y[/YOUTUBE]
Bir cigara yakmak isterim
Dumanı cevahir değer
Mağlup mu desem mahcup mu
Ama ikisi de değil
Ben garip sen güzel
Dünya umutlu
Öyle bir tuhafım bu akşamüstü..
bu gün kendimi sevdiğimden ayrılmış gibi hissediyorum.Gökgürültüsünden korkup annesine sıgınan bir çocuk gibi atıyor kalbim.neyin yangını bu.bahar beni çarptı sanırım.oysa bir sevdiceğim bile yoktu yokoldu..Bir denizin yanında nedir ki bıyıklı ve saçları dökülmüş bir adam, kötü bir alışkanlıktan başka nedir bir adam….hükümsüzüm bir tokat atıver bana kendime geleyim..
teknolojinin ne kadar ilerlediğini söyleyip duruyorlar hep ben neden inanayım ki.bir robot yapmıyorlar ki insanın ayaklarına masaj yapsın.göz kapayıp açıncaya kadar sevdiklerin yanına ışınlansın parmak şaklatınca içinden geçenler önüne dökülsün biz hala pencereden aya yıldıza bakarken göğe bakma durağından millet uzaya maymun göndermekle yetinmiş.pehhh.
bu gün çok tuhaftı.bazen sessizliği çok seviyorum çünkü içinde asla yalan barındırmıyor.Dediğim gibi bazen insanlar çok tuhaf ve sinir bozucu ağzındaki deliğin popo deliğinden farkı yok.