Paslanmaz Çelik :)

Konu sahibi son olarak 3630 gün önce görüldü
Yok fragmanına baktım çok ayıplıydı izlemedim :heavenly:

Muhafazakarım diyorsun yani, helal
icon_good.gif

KaraBiber ablam, seni de beklerim sayfama :cici: Nickin neden Karabiber de Ispanak değil? :p

Stainless Steel yapaydın bari daha karizmatik duruyor :D
bu konuya yapabiliceğim ikinci yorum ; Kaplaması basit ama yansıması ve parlaklığını bir türlü tutturamdığım lanet olasıca material :D

Şeytanlı filmlerden anladığım kadarıyla, eve şeytan girmesi için evin dubleks olması gerekiyor. Değil mi EkSen hocam? :p İçim rahat, çayımı yudumluyorum.

Yoo şeytanların arasında da statü farkları vardır .. Misal dubleks evlere genelde İfritler girer ki bunlar o alemin kodamanlarıdır .. Gariban evlere de daha gariban olan şeytanlar girer . Mesela Avamirler gibi .. :)

Yoo şeytanların arasında da statü farkları vardır .. Misal dubleks evlere genelde İfritler girer ki bunlar o alemin kodamanlarıdır .. Gariban evlere de daha gariban olan şeytanlar girer . Mesela Avamirler gibi .. :)

Kodamanı komando okudum başta :p Avamil diye arapça kitap ismi duymuştum onun ismine benziyormuş gariban olanlar da :D

Kişisel sayfa başlığımı baz alıp, Banlanmaz Üye :p gibi iddialı bir şey olmasın tabi :D

Orjinal bir baslık bence , hayırlı olsun

Geri