Esmerim canım ondan bu nick :p
Yeşilimsi birşey olsaydım ıspanakta yapabilirdim:sırıt:
Hehehehe güzeldi :cici: Esmer güzelisin demek :cici:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Esmerim canım ondan bu nick :p
Yeşilimsi birşey olsaydım ıspanakta yapabilirdim:sırıt:
Hehehehe güzeldi :cici: Esmer güzelisin demek :cici:
neden böyle bi şey yaptın ?Kendime hoş bir tag arıyorum. Fikirlere açığım, yardım eden olursa sevinirim :cici:
@Afra, @Akhilleus, @ala'turka, @Aleyna, @Alin, @Almi, @Bahar, @Bal Porsuğu, @Bella, @Berdush,@Çay Tutulması, @Cemre, @DmLa, @Earl Freyja, @Ebu Said, @ecLipse, @Emre, @entel maganda, @eXtreme, @Ezsgi, @FeNeR1907, @feveran, @ForseTi, @GabrieL, @Grifikir, @Hatrım Kalır, @Heavenly, @Heisenberg, @Hezarpare, @hıhım, @ilahimorluk, @Jose, @Jose Chilavert, @Kaan, @KaRa DuT, @Kaşif, @Kuzey, @Kızıl_mavi, @leavemealone,@mak res, @Mavi, @Myself, @Nehâr, @Nfu, @Oggy, @Oldstone, @Onurcan, @Pentagram, @Qasem, @Rain, @rt, @Sezen, @Shinigami, @Simurg, @Süleyman, @Türk, @usta, @Waterlelie, @wiLtoRd, @XasthuR, @yasemen, @yolcu, @İptila, @ZiFiR, @Özlem
neden böyle bi şey yaptın ?
Bu devirde de sağ elin verdiğini sol el, sağ ayak, sol ayak, kaval kemiği, diz kapağı, baldırlar falan her yer görüyor![]()