Paslanmaz Çelik :)

Konu sahibi son olarak 3630 gün önce görüldü
Bir isim bulamadım doğru dürüst ama sonra revize ederim aklıma gelirse. Şimdilik kişisel sayfamın başlığı bu şekilde :p

Hamam böceğinin gözüne sabun kaçar mı Grifikir :asd:

Keşke her sabah alarm çaldığında polisler kapıyı kırıp, “yat yat yat” diye bağırsa da geri yatsak… :D

Hamam böceği kafası koptuktan sonra 9 gün yaşabilir. Aslında 24 gün yaşayabilir ama kafa yok ki ..

Evde kalmış kızlar; müjde! Adınızı, soyadınızı, yaşınızı, boyunuzu, kilonuzu aralarda boşluk bırakarak yazın, 3535'e gönderin. Turşunuzu biz kuralım :p

Küpe takan kızları hiç sevmiyorum; O ne öyle erkek gibi!

- Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
+ Rihanna gibiydi
- Açılın cenazeyi ben yıkarım.

:D

Sınavdan çıktığımda: 85, arkadaşlarla konuştuğumuzda: 65 kontrol ettiğimde: 45 hoca söylediğinde: 25 arabada: 5 evde: 15… :D

Edebiyat yapma! Felsefe yapma! Caz yapma! Artistik yapma! Bu ülkede kültür ve sanatın bu kadar geliştiğine şükretmek lazım! ;)

Ne kadar çok param olursa olsun sinyal sesinden sonra mesaj bırakmaya cesaret edemiyorum:p

Şeytanlı filmlerden anladığım kadarıyla, eve şeytan girmesi için evin dubleks olması gerekiyor. Değil mi EkSen hocam? :p İçim rahat, çayımı yudumluyorum.

Bazen pencereyi açıp uzaklara bakıp hayallere dalmak istiyorum, sonra karşı evdeki teyzeyi don asarken görüyorum tüm hevesim kaçıyor…

Eskiden müşteri hizmetlerinden sadece mesaj gelirdi, şimdi de aramaya başladılar. Yakında içip içip kapımıza dayanırlarsa hiç şaşırmam :D

Türkiye’nin genetik bilimi; babayı kızdıran çocuk “anne”ye, anneyi kızdıran çocuk “baba”ya çekmiştir. :D

Elin oğlu uzayda yaşamı araştırıyor bizimkiler sigaranın külünü hiç dökmeden sonuna kadar içebilmenin peşinde :dusun:

Eğer bir kızın profil fotoğrafları belden yukarı ise kısa boylu, omuzdan yukarı ise şişman, sadece gözleri görünüyorsa kaçın! :p ;)

- Doktor bey sabah kalkınca burnum kanıyor.
+ Öğlen kalk o zaman.

Yolda sigara içen amcaya, ''içme amca içme sağlığa zararlı'' dedim, '' bana mı zararlı, sağlığa zararlı'' dedi. Orada koptum :zuha:

Hayatta iki şeye dikkat edin: Bir, yolda yürürken kavşaklara. Bir de yüzünüze gülen **Spam/Adversiting**lara;)

Geri