Park halindeki arabanın sileceğini kaldırmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cli de piromaniye kapilmis.
Su veren itfaiyeyi..

Sürtme marka modele göre değişkenlik mi gösteriyor?

İki gün yanlız bıraktım sizi aklınızı oynatmişsiniz :)

Hasar konusunda aslında bir soru soracaktım ben.Geçtiğimiz aylarda benimde başımdan böyle bir olay geçti.Marka Vw Passat vrmı bu konuda tecrübeniz?Bu ara da benim aracın silecekleri aynen sizin eşinizin yaptığı şekilde olmuş gibi.

@wanderlust tekrar geçmiş olsun.Masraf ne oldu yazarsan fikir sahibi oluruz.

Passart binen adam bingöllüdür

sillgeç kaldırmak çok ince bir küfürdür misss....

Hele bir de aynasına orta barmak veya iki parmak arasındaki baş parmak çıktısı yapıştırmak daha da ince bir küfürdür

Passart binen adam bingöllüdür

Evet Gundi'dir diye bir söylentisi var.Değiştirmeye fırsat olmadı hocam,Arteon düşünüyorduk fakat fiyatlar aldı başını gitti.Bizde doğulu şivesinden devam ediyoruz.

@ToMBi sağol çok açıklayıcı oldu. : )

@wanderlust iki üç ay önce 2-3 bin TL gibi bir rakama hallederiz demişti kaportacı.Üşengeçlikten ben de gidemedim.Şimdi 4-5'den aşağı değildir.Bu fiyat İstanbuldan aldığım fiyattı,belki Ankara da veya sizin yaşadığınız şehir de daha uygundur.

Evet Gundi'dir diye bir söylentisi var.Değiştirmeye fırsat olmadı hocam,Arteon düşünüyorduk fakat fiyatlar aldı başını gitti.Bizde doğulu şivesinden devam ediyoruz.

@ToMBi sağol çok açıklayıcı oldu. : )

@wanderlust iki üç ay önce 2-3 bin TL gibi bir rakama hallederiz demişti kaportacı.Üşengeçlikten ben de gidemedim.Şimdi 4-5'den aşağı değildir.Bu fiyat İstanbuldan aldığım fiyattı,belki Ankara da veya sizin yaşadığınız şehir de daha uygundur.
Ben de İstanbuldayım, ben biyere fiyat sormadım maalesef, belki satarken yaptırırım ama şimdilik duracak, yaptırmaya niyetim yok, çok geçmiş olsun

Geri