Park halindeki arabanın sileceğini kaldırmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Türkçesi; senin yapacağın işin a..k...m'dır. Ya da senin park edeceğin arabayı s... diye gider. Orta yaş ve üstü amcaların takındığı bir tavırdır. Genelde kendi bölgelerine girildiğini düşündüklerinde olur. Bazen duyarcı teyzeler falan da kaldırıma park ederseniz yapabilir.

ben bu kadar ince düşünmemiştim

Araban var, derdin var…

Bir gün evimin açık otoparkında park ettikten sonra kaldırmıştım kar bekleniyor diye. Sabah işe giderken unuttum baktım silecek kaldırılmış küfür ettim bağıra çağıra kim kaldırdı diye. Sonra aklıma geldi ben yapmıştım bindim gittim

benim şahit olduğum en görgüsüz hareketlerden biri bu. diğeri de camdan kol çıkartmak

Kışın kaldırıyoz, donmasın diye. Bi de işte yanlış park edenlere bi uyarı. Napalım arabayı mı çizelim aaaa?

İlk gün sileceğini kaldırır uyarırsın buraya park etme diye. İkinci gün yine park ederse boydan boya çizersin. Bu işin raconu budur

Eski patronum otopark girişine park edenlere özel mektup yazıyordu bu yine iyi

Hatem'e katılıyorum.
Silecekleri kırmak da kesmez beni çizer geçerim..

sizi gangsterler…
laricim sen sileceği kaldırmakta zorlanabilirsin.... yüzüğün ağırlık yapar falan.... kınamanı haklı buluyorum. (maşallah)
*
birkaç kez silecek kaldırdım, aşırı da haklıydım ve pişman değilim. aynı adam mesajımı anlamayınca da not kağıdına küçük bir not yazmak istemiştim, babam yazdığımı görünce ''bu ne biçim yazı, küçücük'' demişti de yırtmıştı. haklıydı... koskoca sileceği kaldırdığımda mesajı almayan adam benim karınca dua yazımı mı okuyacak...

çok gördüğüm oldu bunun içinmiydi herşey

Bugun basima gelen ve canimin sikilmasina neden olay.Hava da biraz yagmurlu oldugu icin,araca biner binmez silecekleri calistirdim,iki silecegin de duzgun calismadigini farkettim.Agiz dolusu sovmemek icin su mubarek kendimi zor tuttum.

Benim gocagarı kırıyo..kiramazsa Z haline getiriyo silecegi

Keşke sadece sileceğini kaldırsalar, park halindeki arabamın çamurluğuna sürtmüşler, biraz göçük var

Geri