W
Elmas Üye
Ay ben ilk sana gostermistim kendimi o berbat yere 2. Kez geldiğimde :d
Ben de sana :u1:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ay ben ilk sana gostermistim kendimi o berbat yere 2. Kez geldiğimde :d
tamam istemiyon da başka kişilerle buluşmanda bu kişiler o kişi ile buluştuğunu nerden biliyor da sana foto soruyor onu anlamadım. demek ki diğer arkadaş senden önce fotoları göstermiş. :d

Ben muhtemelen gösteririm. Diğer buluştuğum insanlara da güvendiğim için gösteriyorumdur.
Kişiye saygısızlık etmiş olur muyum, evet.
NOT: Herkesin asıl vermesi gereken cevap ta bu bence.![]()
İşte buluşma değil herhangi bu ndenden aa Maria da şöyle falan konu geçiyor sonra sen patavatsizlik edip ben onla buluştu bak bu da fotoğrafı der misin ?
İyi düşün aylar önce benden bi foto istemiştin jgjgjfj![]()
valla dedikodusu yapılacaksa gösteririm, yoksa öyle hıı iyiymiş denilip konu değişecekse göstermem. :d
Bi ara gel giybet yapalım :d
arkadaşlar gördünüz mariayı konuşturdum, geçende feyk hesaptan nikxienin fotosunu paylaşan da mariaymış. :d
Ya adam ne güzel anlamış Tebrikler bekledigim cevap :d
Sen nisan fotoları atarken foruma nisanlina sorup mu Attın mesela? Bence Hayır![]()

Yok be. Nişanlım görse vurur beni.
Neyi anlamışım kız ayrıca? :nee:

Saygısızlık mi değil mi bunu merak ediyorum.
Keşke kıza sorsan
Ben mesela heaven'a doğum günü konusu açarken dahi nixie ben ve heaven'a ait bir fotografi paylaştım ama onlara sormadan eklemedim.
Nixie bi kere birini bana sordu nasıl bi tip diye mesela ona göstermedim :d
Ayıp ya bana da biri yapsa rahatsız olurum.

E saygısızlık zaten. Buna kime sorsan saygısızlık der. (Kendisini aklamaya çalışanlar hariç.)
Ama ben de söylüyorum işte. Ben olsam gösterirdim. Adı saygısızlıksa saygısızlık.
Ayrıca ben öyle "Olur mu canım, senin fotoğrafını tek bir Allah'ın kuluna göstermedim." diyene de inanmıyorum. Bu biraz "Aşkım, ilk sana gösteriyorum, baktıktan sonra sil tamam mı?" demek gibi bir şey.
Mesela sana da inanmadım.![]()

Marya yine herkesi kendi konuma toplamayı başardın tebrikler
Telefondan yazıyorum bazı yerlerini otomatik düzeltmiş yazdığımı okumuyorum direkt gönderiyorum iyi değim hastayım