Pardon bakar misiniz ?

Konu sahibi son olarak 2989 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafama takıldı sormak istedim benim kacindigim bir şey çünkü. 2 kişi dışında kimse için bozmamaya gayret ettiğim bir durum.

Diyelim forumdan biri ile buluştunuz ve bu kişi gizli kalsın ıstiyor birebir gördüğünüz biri ve fotoğraf falan cektirdiniz neyse sonra diyelim başka kişiler ile forumdan buluşmalara katılıdiniz söz sizin bulustugunuz kişiden açıldı merak ettiler fotoğrafını sordular gösterir misiniz ?

Bu durumda kisiye saygısızlık edilmiş olur mu? (Çünkü o kişi kendini göstermek istese zaten forumda fotoğraf paylaşır veya toplu bir buluşmaya katılır öyle değil mi?)

Niyette önemli elbette.

Bi ima falan yok sadece fikirlerinizi merak ettim :)

Göstermelisin hem ortamdaki itibarın artar

Bakarim tabi kibar kadin .p

ayip olur dersin cok israr ederse o kisiye bi sorarsin sakinca gormez ise gosterirsin.

maria hanım mantık hatası var, gizli kalınması istenen bir buluşma nasıl oluyor da başka kişiler tarafından da bilinip merak edilebiliyor.

şahsen bayanlar bu konuda daha sözunun eri ve saygılı
erkeklere gelirsek onlar tabiki gösterecekler hatta kızın haberi bile yokken arkasından atıp tutacaklar o safın haberi bile olmayacak, o hala oturduk bir cay ictik kahve ictik ıkı kelam ettik sanacak ama arkasından kimbilir ne dolaplar dönecek
yazıklar olsun demekten baska bir cumle bırakmıyorlar insana : )

Yahu ne ayıbı asıl ayıp senin bu durumu gizlemen olur hem güven tazelemiş olursun grupla sen bilirsin yine de

Bakarim tabi kibar kadin .p

ayip olur dersin cok israr ederse o kisiye bi sorarsin sakinca gormez ise gosterirsin.

Ya forumda ben de whatsap ta olup tipi nasıl vs diyenlere dahi kimsenin fotoğrafını göstermedim bir kez galiba pentagrama gösterdim birini xd
Onu hatırlıyorum.

Bana saygısızlık gibi geliyor :liv:

Kendı sahsım adına gostermem ,
Sonucta resmını cısmının gorulmesını ıstemıyor .
Saygı duyarım buna ..

Ama ıcten ıcede merak etmem degıl yanı
neyı saklıyor dıye :D

maria hanım mantık hatası var, gizli kalınması istenen bir buluşma nasıl oluyor da başka kişiler tarafından da bilinip merak edilebiliyor.

Ay ogi buluşma iki kişi arasında geçiyor ben seninle buluşmusum senle görüşmek istemiştim bu 3. Kişileri ilgilendirmez özellikle bir Gizlilik yok lakin ben öyle herkesin bizim bulusmamizdan haberdar olmasını da istemiyorum anlatabildim mi?

Böyle bir durum.

şahsen bayanlar bu konuda daha sözunun eri ve saygılı
erkeklere gelirsek onlar tabiki gösterecekler hatta kızın haberi bile yokken arkasından atıp tutacaklar o safın haberi bile olmayacak, o hala oturduk bir cay ictik kahve ictik ıkı kelam ettik sanacak ama arkasından kimbilir ne dolaplar dönecek
yazıklar olsun demekten baska bir cumle bırakmıyorlar insana : )

Roman fılan yazsana azze ..

Saka bır yana , hemen kurdun hıkayeyı
sahsen boyle olmuyor hıc bır zaman ..

Bende kendi şahsım adına konuşuyorum bırak resmini göstermeyi buluştuğumuzu, ne konuştuğumuzu 3. şahıslara aksettirmem kim olursa olsun o laf ordan oraya ordan başkasına gider yani :D

Arkadaslar bana atabilirsiniz fotograflarinizi paylasmam kimseyle .p

Ay ogi buluşma iki kişi arasında geçiyor ben seninle buluşmusum senle görüşmek istemiştim bu 3. Kişileri ilgilendirmez özellikle bir Gizlilik yok lakin ben öyle herkesin bizim bulusmamizdan haberdar olmasını da istemiyorum anlatabildim mi?

Böyle bir durum.

tamam istemiyon da başka kişilerle buluşmanda bu kişiler o kişi ile buluştuğunu nerden biliyor da sana foto soruyor onu anlamadım. demek ki diğer arkadaş senden önce fotoları göstermiş. :d

Kafama takıldı sormak istedim benim kacindigim bir şey çünkü. 2 kişi dışında kimse için bozmamaya gayret ettiğim bir durum.
Diyelim forumdan biri ile buluştunuz ve bu kişi gizli kalsın ıstiyor birebir gördüğünüz biri ve fotoğraf falan cektirdiniz neyse sonra diyelim başka kişiler ile forumdan buluşmalara katılıdiniz söz sizin bulustugunuz kişiden açıldı merak ettiler fotoğrafını sordular gösterir misiniz ?
Bu durumda kisiye saygısızlık edilmiş olur mu? (Çünkü o kişi kendini göstermek istese zaten forumda fotoğraf paylaşır veya toplu bir buluşmaya katılır öyle değil mi?)
Niyette önemli elbette.
Bi ima falan yok sadece fikirlerinizi merak ettim :)

Ben muhtemelen gösteririm. Diğer buluştuğum insanlara da güvendiğim için gösteriyorumdur.

Kişiye saygısızlık etmiş olur muyum, evet.

NOT: Herkesin asıl vermesi gereken cevap ta bu bence. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri