parası yenecek forum üyeleri veri tabanı

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
5000 TL maaşla çalışan kimler gerçekten çok merak ediyorum. En azından o ben değilim.Samsun`da o dediğiniz çok da kolay değil. Siz 5000 TL maaşlı iş bulmak kolay mı sanıyorsunuz. Bulduysanız da bırakmayın derim.

Evet dün bende haberlerde gördüm Oggy silmeyeceklerde faizleri silip ham parayı taksitlendireceklermiş ve bundan sonrada Öğrenim kredisini tamamen kaldırıp karşılıksız bursu 2 katı kişiye vereceklermş :)

Evet dün bende haberlerde gördüm Oggy silmeyeceklerde faizleri silip ham parayı taksitlendireceklermiş ve bundan sonrada Öğrenim kredisini tamamen kaldırıp karşılıksız bursu 2 katı kişiye vereceklermş :)

siler benim cumhurbaşkanım, tertemiz yapar hesaplarımızı..... hatta harçlık bile verir...... amerikaya kafa tutan adam kyk borçlarının silinmesinden mi korkacak..... hiç sanmam uzun adamım siler....... :orgu:

Çedarlı çiğköfte suşisi yapan çiğköfteci açın o zaman.

images

skjhskjh bu kiz isten anliyor..... nusret ışığı var..... etilerde bi mekan acariz.. gozlukleri takar saclarimiza cubuklari takariz...nusret şovla tuz dokuyor biz de nar ekşisi dokeriz....

Blackheart lütfen konu hakkında ki fikrini alabilir miyim?
5.000 tl için ne düşünüyorsun dostum! =)

Anket olsaydı böyle gelir düzeylerine göre seçsek filan daha belirgin olur aksjakjsja :D

Size şöyle genellikle doğru olan bir sır vereyim; zengin adamın parasını yiyemezsiniz, fakir ve salak adamın parasını yersiniz, kredi kartlarını doldurur, kredi çektirir, hayatını ve parasını emebilirsiniz.

Zengin adam akıllı adamdır, kıçınızdan donunuzu alır, üzer... .p Rotayı fakir ve salak adamlara çevirin derim ben .p

Ben aylık bibuçuk binyon kazanıyorum bana yetiyo.
Şükretmesini bilmek lazım.​

Size şöyle genellikle doğru olan bir sır vereyim; zengin adamın parasını yiyemezsiniz, fakir ve salak adamın parasını yersiniz, kredi kartlarını doldurur, kredi çektirir, hayatını ve parasını emebilirsiniz.

Zengin adam akıllı adamdır, kıçınızdan donunuzu alır, üzer... .p Rotayı fakir ve salak adamlara çevirin derim ben .p

İyi düşün. Kız olsak yerdik bence.

sevişirken yeme içme olayını
seviyorum
kuru kuru olmuyor
ne öyle bitse de gitsek der gibi

Adi fevo kafede 2,5 lira çay parasını bana kitlemişti. Paramı mı yiyorsun kan emici?

Hiç bir erişim sağlayamadım bu ne biçim veri tabanı........

Geri