aegishjalmur
Platin Üye
Forumda para yedirmeye değecek insan veritabanı var mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok güzel konu olur bu kaoslu.... .dForumda para yedirmeye değecek insan veritabanı var mı
Of nakavt etmi$sin ..xdForumda para yedirmeye değecek insan veritabanı var mı
O nerden çıktı ya ;d
Öyle bir elektrik aldım sizden hfjfjO nerden çıktı ya ;d
acımızdan ölüyoruz, borçtan başka bişey alamazlar ;dÖyle bir elektrik aldım sizden hfjfj
Yaaaa gajul adamı suya götürür susuz getirir
Mazlum kan istiyor, vahşet istiyor, istenmeyen olaylar yaşansın istiyor… fjjfjfİstemesi halinde şu konuda devam edebiliriz : ddd
![]()
Forumda tanıştığınız üyenin borç para istemesi
2,5 defa istendi ve vermedim. Buçuk olan da yarım ağızla “istemem yan cebime sok” şeklinde davrandığından öyle diyorum(isimler bende saklı). Siz siz olun vermeyin : ddd Kısaca özet geçeyim; Her 2,5’u da karşıt cins tarafından gerçekleşti. Her 2,5’u da istemeden önce yürüme adımları atıyordu...www.forumsal.net
sanada gündoğdu. Kandırsınlar beni tecemeeeeee kadar söylesinlerrrrrr yastık altı dolarlarımı bile veririmmmmmmmmm
Seni düsündügümden dedim. Tcni de yazarsın sen simdi.. fjjfjfjsanada gündoğdu. Kandırsınlar beni tecemeeeeee kadar söylesinlerrrrrr yastık altı dolarlarımı bile veririmmmmmmmmm