paranın kaldırma kuvveti

• Kullanıcı [T.T]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3984 gün önce görüldü
Fakirler'de Para karşılığında erkeklerle seks yapan kadinlara fahişe deniyor, zengin olanlarin yaptiklarina ise "aşk yaşıyor " : p

[T.T];2306441' Alıntı:
sen ve moda hahah şaka maka benzıosunuzda.

Valla senin inşaat sektöründe amele olman gerekiyordu bana göre (onlara daha cok saygi duyuyorum)ama işte bende en çok buna şaşırmıştim. Hayat adil değil napalım

Aynı sektörde olduğum tek bir ünlü bile yok kahretsin.

Bende nur yerlitas ile ayni sektördeyim ama o aldı başını gitti :(

Valla senin inşaat sektöründe amele olman gerekiyordu bana göre (onlara daha cok saygi duyuyorum)ama işte bende en çok buna şaşırmıştim. Hayat adil değil napalım
saygı duyuyorsun belli amele cumlenden..
sen git baba parası ye veya oturdugun yerden paranı al maria'cık.

adam da bunun farkinda zaten

bırakta olsun D:

B_LdU5PVAAAPJ-e.jpg

[url=http://hizliresim.com/M61ZV1]
[img]http://i.hizliresim.com/M61ZV1.jpg[/url][/IMG]...
:hö:

Hahahaha bana baba parası ye diyene bak.
Gözlerim doldu şu an:D
T.T senin aklın ermez canım ama söyliyim ben 18 yaşından beri baba parası yemiyorum bilip bilmeden millete bok atma sen fotoğraf at foruma hadi canım.

4/3 un hava zaten cips paketi gibi.

Adamda bir şeyleri daha kaldırdığı kesin..

Hahahaha bana baba parası ye diyene bak.
Gözlerim doldu şu an:D
T.T senin aklın ermez canım ama söyliyim ben 18 yaşından beri baba parası yemiyorum bilip bilmeden millete bok atma sen fotoğraf at foruma hadi canım.

4/3 un hava zaten cips paketi gibi.

hahaha yav 2 kalıtelı ortam a gırınce 2 şahaser fotolar cekılınce baba parasımı yıyor oluyoruz? :D vayCANINA ya

neguzel işte kesın cok zorluk gormussundur kıyamam.

Tartışmanın bile belli bir seviyesi vardır.
Umarım anlatabildim.

param için yanımda lahn olm okadarmı hiçim lan ben demiorsa milli felaket erif (: bizede laf düşmüo alan memnun satan memnun italyanların çok ii bi lafı vardır

para tanrı oldu...

parayla saadet olur diyen bayanlar var oldukça bu olay hep böle devam edicek :D lan ben volkswagen scirocco için o erife ölünür o araba varsa diyen bayan gördüm be

Buraya kazandığı para iyi diye meslek grubuna göre kadın seçen erkekleri de ekleyelim, Bay Sütten Çıkmış Ak Kaşıklar.

[T.T];2306966' Alıntı:
Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız bayan

Haklısınız bayım. Franz Kafka nin cümleleri ile bana gelen biri ile tartışmayı kendime yediremem kesinlikle.

Hele hele buraya gelip her fırsatta kadınları aşağılamak üzerine kurulu konular açıp gülüyorum size gibi cümleler kuran birine fazlaca zamanımi harcamış oldum maalesef.

Bu sizin açtığınız konulara attığım son yorumumdu. Kesinlikle tartışmayı geçtim normal şartlarda muhatap alacağım biri değilsiniz.

Haklısınız bayım. Franz Kafka nin cümleleri ile bana gelen biri ile tartışmayı kendime yediremem kesinlikle.

Hele hele buraya gelip her fırsatta kadınları aşağılamak üzerine kurulu konular açıp gülüyorum size gibi cümleler kuran birine fazlaca zamanımi harcamış oldum maalesef.

Bu sizin açtığınız konulara attığım son yorumumdu. Kesinlikle tartışmayı geçtim normal şartlarda muhatap alacağım biri değilsiniz.

nasıl zoruna gitmiş kıyamam. franz kafka ahahahaha 2 saattır guluorum

yolcu ,sanmiyorum. Saclarini boyatmis olan bir Turk kadini. Kas-sac rengi uyumuna bakilirsa, oyle galiba.

Herzaman bu konu tartisilir, adam yasli ve zengin > genc kadin ile sevgili oluyor veya evleniyor. Her iki taraf da kotuleniyor bu durumda.

Oysa kadinlar sadece parayi onemsemiyor. Parayi nasil elde ettigini onemsiyor. Genel olarak asiri caliskan olan insanlar zengin (+yalniz) olur. Bu caliskan insanlarin karakter yapilari da farkli olur. Sahipleyici, seni guvende tutabilen bir hiss uyandirir. Ve kadinlar, hele ki genc kadinlarin/kiz cocuklarin buna ihtiyaci oluyor. Zengin ve yaslanmis olan bir adam kendisi gibi birisini istemez, cunku oyle biriyle yasayamaz. O sevdigine sahip cikmak ister, sevdigi ona sahip ciksin istemez.

Butun bunlarin bi baglantisi var, sadece para degil. Garip birsey. Kismen baba-kiz iliskisi aklima geliyor. Belki kucuk bir kiz cocugu olarak babasindan fazla ilgi gormemis gibi sebeblerden dolayi da boyle seyler olabiliyor.

Geri