Bende nur yerlitas ile ayni sektördeyim ama o aldı başını gitti![]()
sen ve moda hahah şaka maka benzıosunuzda.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[T.T];2306441' Alıntı:sen ve moda hahah şaka maka benzıosunuzda.
saygı duyuyorsun belli amele cumlenden..Valla senin inşaat sektöründe amele olman gerekiyordu bana göre (onlara daha cok saygi duyuyorum)ama işte bende en çok buna şaşırmıştim. Hayat adil değil napalım
adam da bunun farkinda zaten
Hahahaha bana baba parası ye diyene bak.
Gözlerim doldu şu an
T.T senin aklın ermez canım ama söyliyim ben 18 yaşından beri baba parası yemiyorum bilip bilmeden millete bok atma sen fotoğraf at foruma hadi canım.
4/3 un hava zaten cips paketi gibi.
Tartışmanın bile belli bir seviyesi vardır.
Umarım anlatabildim.
[T.T];2306966' Alıntı:Beyinlerimiz savaşsın isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız bayan
Haklısınız bayım. Franz Kafka nin cümleleri ile bana gelen biri ile tartışmayı kendime yediremem kesinlikle.
Hele hele buraya gelip her fırsatta kadınları aşağılamak üzerine kurulu konular açıp gülüyorum size gibi cümleler kuran birine fazlaca zamanımi harcamış oldum maalesef.
Bu sizin açtığınız konulara attığım son yorumumdu. Kesinlikle tartışmayı geçtim normal şartlarda muhatap alacağım biri değilsiniz.