Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Duygusal ve bir o kadar eğlenceli sewimli biri Ortak yönlerimiz fazla diyebilirim Cana yakın kısa zamanda bana kendisini sewdiren bir kişi Gitmemesi dileğiyle
Bir hayli hayat kırığı olmasına rağmen hayat dolu bir insan. Hayat dolu olması gereken. Herşeyin en iyisini hakeden. Sağlığına önem vermeyen ama sağlık hizmeti verecek olan. Rüyalarının gerçekleşmesini dilediğim forumun güzel insanlarından.
paradise ; Hayatta en beğendiğim insan kategorisinde ; herşeye rağmen güçlü olan, herşeye rağmen gülebilen, herşeye rağmen mızmızlanmayan sağlam insanlar yani... Çok şeffaf ve temiz birisi.. Gerçekten yaşına göre çok fazla olgun, anlaşılır biri . Öyle kendini bilmez ve çocuksu tavır göremedim bugüne kadar. Daha okadar küçüksün ki, okadar zaman var ki önünde umarım herşey o masum yüreğince olur.. Bunu canı gönülden diliyorum inan bana. Ben pek insan sevmem ama seni sevdim, çok mutlu ol sen.
Nasıl anlatsam? Nerden başlasam? Tesadüflü bi şekilde tanıştık,iyi ki tanışmışız.Benden artakalan yanı yok hiç.Pek güzel anlaştık.Hep böyle gitsin inşallah(: Seninle düet yapmayı dört gözle bekliyorum hani Hayatımdan bi yer kıpırdamak yok ona göre.Seviliyorsun tarafımca (:
Benim için hanımefendi kelimesini içini dolduran nadir kişilerden birisiydi keşke forumda yeniden görsem. Özledim umarım iyidir mutludur ve hemşire olmuştur :u1: