Paradise

Konu sahibi son olarak 887 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç söz dinlemiyor Fazla duygusal Ortak sayfamızda var ;p Severim Buseyi :)

Sessiz , duygusal ve konuşması eğlenceli bir arkadaş. Tanışmadan önce adını Cennet sanıyodum :p

Buseeee , harika birisidir .İyiki tanıştım diyebildiğim insanlardan .Kendime yakın hissettiğim tatlı bir kız :)

Forumca oldukça sevilen bir kız duygusal kimseyle sorunu yok tatlış biri olduğunu düşünüyorum :p

Tanımıyorum ama nicki bi yerlerden tanıdık . tanımıyorsan ne yazıyorsun kardeşim derler adama tabi neysee..Pp

* Kendileri benim çıtırım olur ama göremiyorum bugünlerde. :o

Çok özledim onu ben ne güzel sohbet ederdik onunla özledim canımı ben :( şu dersler bitsede gelse artık

Duygusal ve bir o kadar eğlenceli sewimli biri :)Ortak yönlerimiz fazla diyebilirim:) Cana yakın kısa zamanda bana kendisini sewdiren bir kişi :) Gitmemesi dileğiyle :)

Paraa paraaa paradise :D Sitede çok samimi olduğum kişilerden birisidir.Sıcak kanlı , samimi , içten birisidir.Kaç kere sabahlara kadar konuştuğumuzu unuttum :D Benim dengesizliklerime , saçmalamalarıma , şımarıklıklarıma katlanabilen nadir insanlardan birisidir.Çok uykusuz bıraktım onu :o Seviliyosun :)

Eskiden çok güvendiğim bir çok şeyimi paylaştığım çok sevdiğim biriydi hayatımdan çıkmak için elinden geleni yaptı :) umarım mutludur

Bir hayli hayat kırığı olmasına rağmen hayat dolu bir insan. Hayat dolu olması gereken. Herşeyin en iyisini hakeden. Sağlığına önem vermeyen ama sağlık hizmeti verecek olan. Rüyalarının gerçekleşmesini dilediğim forumun güzel insanlarından.

çok hanım hanmıcık. yazdıklarını takip ettiğim sayılı kişilerden..

yalnız insanlar müdürlüğünün başkanı:) ve hemşom :)

13.05.2014
gelsene ekler yeriz. Olmaz mı?

paradise ; Hayatta en beğendiğim insan kategorisinde ; herşeye rağmen güçlü olan, herşeye rağmen gülebilen, herşeye rağmen mızmızlanmayan sağlam insanlar yani... Çok şeffaf ve temiz birisi.. Gerçekten yaşına göre çok fazla olgun, anlaşılır biri . Öyle kendini bilmez ve çocuksu tavır göremedim bugüne kadar. Daha okadar küçüksün ki, okadar zaman var ki önünde umarım herşey o masum yüreğince olur.. Bunu canı gönülden diliyorum inan bana. Ben pek insan sevmem ama seni sevdim, çok mutlu ol sen.

Nasıl anlatsam? Nerden başlasam? :D Tesadüflü bi şekilde tanıştık,iyi ki tanışmışız.Benden artakalan yanı yok hiç.Pek güzel anlaştık.Hep böyle gitsin inşallah(: Seninle düet yapmayı dört gözle bekliyorum hani :D Hayatımdan bi yer kıpırdamak yok ona göre.Seviliyorsun tarafımca (:

yasadışı işlerde ki tek ortağım :D:D:D beklemedeyiz beraber çok iş yapacağız onla :)

Benim için hanımefendi kelimesini içini dolduran nadir kişilerden birisiydi keşke forumda yeniden görsem. Özledim umarım iyidir mutludur ve hemşire olmuştur :u1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri