ne
Elmas Üye
Mavişmiş anladımSerçecim nerdesin sen ya
Çavreşamın dicem de Hümam Çevreş değil :d
Ben ban rekortmeniyim zamanla alışırsın sende Sjsjssj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mavişmiş anladımSerçecim nerdesin sen ya
Çavreşamın dicem de Hümam Çevreş değil :d
He Maviş oMavişmiş anladım)
Ben ban rekortmeniyim zamanla alışırsın sende Sjsjssj
Kurbana tebım kezebamın.Ez jı te hezdıkım DELALAMIN![]()
wuhuuuuuu benim boncuğumm ne güzel kürtçe öğrenmişKurbana tebım kezebamın.![]()
Sülocummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl özlemişimmmmnerelerde bu hanım kızımız spor salonunda foto çekerken telefonu mu dondu acaba xd
Nasıl?Sülocummmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl özlemişimmmm![]()
hiç değişmemişsin aynı mikropluk sadhgasgdNasıl?
teşekkür ederim sen de çok tatlısın. (zamlara rağmen reisim de reisim diyen +50 dayı smilesi)hiç değişmemişsin aynı mikropluk sadhgasgd
teşekkür ederim sen de çok tatlısın. (zamlara rağmen reisim de reisim diyen +50 dayı smilesi)
Bu forumun bana en büyük hediyesi, sadece Eylem hanımcığım için bile sevebilirim burayı.
Bir insan ne kadar iyi olabilirse o kadar iyi, ne kadar güzel olabilirse o kadar güzel.
Tanıdığım günden beri harika bir çizgisi var, ve o hiç eksilmeyen sıcaklığı. Seni yakından tanıyor olmanın verdiği mutluluk harika bir şey tatlım.
Seninle olan hikâyeye bakınca, aslında hayatı çok plan dahilinde yaşamamak gerek diye düşünüyorum, yüreği güzel insanların yolu bir şekilde kesişiyor. Hiç düşünmediğin ve beklemediğin zaman..
Buralara gelmiyorsun belki de, ama girince okursun bir ara. Yazıyorum ki, bir hatıra olarak kalsın..
Daha çok görecek şehir, yürüyecek kaldırım, içilecek kahve, çekilecek fotoğraf ve biriktirilecek anı var.. yanında aldığım huzurun, güzel hissiyatın tarifi imkansız.. sen hep iyi ol iki gözüm, canımsın.
Sana bir şarkı göndereyim canım @PapatyA