PapatyA

Konu sahibi son olarak 183 gün önce görüldü
Ne güzel yazmıs kıskandımmm:emoji_heart_eyes:
ben çok tanımıyorum papatya hanımcığı ama ilk gördüğümde de söylemiştim papatyaları cok severim onuda severim diye ki öyle oldu
Öptümmmm canım çookk daha güzel seyler yazıcam ilerde :emoji_hugging:

oyyy canım benim :*
evet evet inanıyorum ki ilerde çok çok güzel şeyler yazıcaz birbirimize :emoji_heart_eyes:

Muhtemelen bu sözlük konusundan sonra Sade hanım forumu bırakır :)
Hüma ile PapatyA hanımların birbirine yaptığı şu iltifatlar ve güzel sözleri bir adama yapsalar, adam aşktan deliye döner.

Muhtemelen bu sözlük konusundan sonra Sade hanım forumu bırakır :)
Hüma ile PapatyA hanımların birbirine yaptığı şu iltifatlar ve güzel sözleri bir adama yapsalar, adam aşktan deliye döner.

yakında oda olur kim bilir :DDD

Hoş sohbetli, neşeli biri. Tabi bana hep uğursuz diyor bu ayrı mesele. Geçen onu yendim ya artık içim rahat.
Spor salonundan hep aynı şekilde poz veren istikrarlı biri. Telefon bile aynı şekilde duruyor (:
Yeni bir maça hayır demem, turnuvada eşleşelim. Yendiğim nadir kişilerden sonuçta .d Saygılarımla efem.
Bu arada şimdi fark ettim, sondaki A niye büyük, anarşist misin sen :D

Bazen sinir edip, bazen güldürürken bazen her mesajının dibinde bitiyorum.
Kendisini kızdırmayı çok severim.

Hoş sohbetli, neşeli biri. Tabi bana hep uğursuz diyor bu ayrı mesele. Geçen onu yendim ya artık içim rahat.
Spor salonundan hep aynı şekilde poz veren istikrarlı biri. Telefon bile aynı şekilde duruyor (:
Yeni bir maça hayır demem, turnuvada eşleşelim. Yendiğim nadir kişilerden sonuçta .d Saygılarımla efem.
Bu arada şimdi fark ettim, sondaki A niye büyük, anarşist misin sen :D

sen Nasıl bir insansın ya shdhjdj. Napayım amuda kalkarak mi poz vereyim :D

Ayrıca @Hüma mmm ile yenilmeyi daha zok seviyorum benim tek eşim o :)

Biri şu A harfini duzeltsin dicem ama farklı duruyor kabul et :d

Oh Papatya
Yüzümün haline bak
Seninle kim kalacak
Işıklar kapanınca?

Sevgili @PapatyA hanımcığım, tam bir çiçek olur kendisi. Forumun bana kazandırdığı değerlerden birisi daha. Çok sağlam, çok güvenilir birisi, düşünceli ve sevecen.
Ailecek görüşüp seviyoruz kendisini, zor zamanlarda insanın yanında olur, yanlışlarını yüzüne söyler ve düzeltmeni ister. Umarım her zaman iyi insanlar ile karşılaşır, gerçi sorun yok benim gibi uzmanın süzgecinden geçmesi gerekiyor :)
Her şey gönlünce olsun güzellik, sen bir tanemsin

Ah güzel Eylem hanımcığım, sen nasıl güzel bir insansın..
Hayatımda çok güzel ve değerli arkadaşlarım var, dostlarım var ama senin en büyük özelliğin tanıştığımız günden beri beni bir kere üzmedin, incitmedin. Her zaman dediğim gibi karşına hep iyi insanlar çıksın, her şey gönlünce olsun. Her şeyin en iyisini en güzelini hak eden birisin, iyi ki benim arkadaşım oldun, bak yine seni çok sevesim geldi.. her insanın hayatında senin gibi birisi olmalı, boncuk gözlüm..

Sevgili @PapatyA hanımcığım, tam bir çiçek olur kendisi. Forumun bana kazandırdığı değerlerden birisi daha. Çok sağlam, çok güvenilir birisi, düşünceli ve sevecen.
Ailecek görüşüp seviyoruz kendisini, zor zamanlarda insanın yanında olur, yanlışlarını yüzüne söyler ve düzeltmeni ister. Umarım her zaman iyi insanlar ile karşılaşır, gerçi sorun yok benim gibi uzmanın süzgecinden geçmesi gerekiyor :)
Her şey gönlünce olsun güzellik, sen bir tanemsin

Sen nasıl mükemmel bir dostsun ya! Herşey karşılıklı Caferim. Çok şükür ki çürük elmalar hayatımdan birer birer düşüp yerini hep sağlam kendini bilen kaliteleri insanlar doldurdu sen ve @Fıstık bunlardan birisiniz. Hergün ikinizin mesajıyla uyanmak ogünümün iyi geçmesini sağlıyor bana güç veriyosun canım :*

Ah güzel Eylem hanımcığım, sen nasıl güzel bir insansın..
Hayatımda çok güzel ve değerli arkadaşlarım var, dostlarım var ama senin en büyük özelliğin tanıştığımız günden beri beni bir kere üzmedin, incitmedin. Her zaman dediğim gibi karşına hep iyi insanlar çıksın, her şey gönlünce olsun. Her şeyin en iyisini en güzelini hak eden birisin, iyi ki benim arkadaşım oldun, bak yine seni çok sevesim geldi.. her insanın hayatında senin gibi birisi olmalı, boncuk gözlüm..

Senin o ponçik kalbini nasıl kırarım ben. O kadar güzel geliyorsun ki bana kırmaya fırsatım olmuyor :d

Sen nasıl mükemmel bir dostsun ya! Herşey karşılıklı Caferim. Çok şükür ki çürük elmalar hayatımdan birer birer düşüp yerini hep sağlam kendini bilen kaliteleri insanlar doldurdu sen ve @Fıstık bunlardan birisiniz. Hergün ikinizin mesajıyla uyanmak ogünümün iyi geçmesini sağlıyor bana güç veriyosun canım :*
Beni asla unutmaz çiçeğim. Ez ji hezdıkım. ♥️

Çavreşamın da derler şimdi
Pardon yorum yazmamışım.
- Çok tatlı bir enerjisi var.

Geri