PapatyA

Konu sahibi son olarak 182 gün önce görüldü
Canım papatya'm. Eylem'im. <3​
İçinin güzelliği dışına yansımış hatun.​
Güldüğü zaman gözlerinin içi gülüyor. Samimi, sıcakkanlı ve içten.​
İyi ki onu tanımışım. Bu forumun bana kazandırdığı harika bir kişilik o.​
Çok çok güzel, becerikli ve çalışkan. Ayrıca harika okey oynuyor. .p​
(Sürekli adını sayıkladığım doğrudur. .d)​
Beni görünce bir Hüma'm demesi var kalbim küt küt.​
Mutlaka yüz yüze görüşeceğim, arkadaşlığımızı burda sınırlamayacağım birisi o benim için. (Bekle beni Muğla. .p)​
Öyle özel, öyle huzur veren bir yapısı var ki anlatamam, yaşanılması lazım.​
Geçen gün @Alper ile konuştuğumda Eylem'imden konu açıldı. (Tabiki konuyu ben açtım, her iki lafimdan biri Eylem olmazsa olmazdır. .d)​
Tersi pismiş öyle diyor, dikkat edin derim. .d​
Bana hep melek ama ahaha.​
Ah benim bu kalbim seni çok sevdi be!​
B612_20200813_160435_245.jpg
Saf, temiz, duru Papatya'm; sen geldin bahar geldi ortama. Sen geldin çiçekler açtı forum. (:​
Çılgın hatunum, tüm güzellikleri seninle olsun diyeceğim ama sen zaten pek güzelsin.​
IMG_20200814_135557_184.jpg
-Papatyaların olmadığı yerlerde insanlar yaşayamaz. Napolyon.-​
Seni severim, hem de çok severim! İyi ki varsın çiçeğim.​
-Bademli çikolatandan sevgiler. <3​
Çok sarıldım.​

Papatya hanima baska bir pilatforimdan asinayim.
Sinirlerini aldirmis galiba.
Sicakkanli.

Sade hanımın kankisi olarak bildik tanıdık
Kibar duygusal sakin bir yapısı var bazen sitem dolu sözleri oluyor kimin olmuyor ki
Insana rast gelesiniz papatya hanım

Böyle birden gelişen hızlı dostlukların her şeyi çabucak tüketip son bulma gibi kötü bir huyu var maalesef. Umarım bu durum aranızda yaşanmaz, çünkü ben sizin kurduğunuz ilişkiyi seviyorum. Güzel bir sözlük açılışı olmuş.
@PapatyA hanımın değişken ruh halini seviyorum, bir bakıyorsun çok neşeli etrafa gülücükler saçıyor, bir bakıyorsun hırsından üst üste konular açıyor, bazen de o göndermeli isyankâr mesajları ile görüyoruz.
Kendisiyle inişli çıkışlı bir diyaloğum var, karşılıklı atışma yaptığımız zamanlar çok keyif alıyorum.
Papatyaları severim, tıpkı Eylem hanımı sevdiğim gibi, işi gücü rast gelsin, mutluluğu yakalamasını istiyorum :)
Her şey gönlünce olsun canım.

Run senin konun nerede?

Run senin konun nerede?
Ben hep başkalarının konularına yazmayı seviyorum. Karga bey açmıştı bir ara ama ben pek bakmıyorum, birkaç arkadaş yazmıştı bir şeyler bir ara okudum.
Üye sözlük kategorisinde olması gerek.

- @PapatyA hanımın sözlük konusunda bence olay çıkar, hafifçe bir kıskançlık hissiyatı oluşabilecek durumlar seziyorum.
Merhaba Süreyya hanım, merhaba Eylem hanım.

Ben hep başkalarının konularına yazmayı seviyorum. Karga bey açmıştı bir ara ama ben pek bakmıyorum, birkaç arkadaş yazmıştı bir şeyler bir ara okudum.
Üye sözlük kategorisinde olması gerek.

- @PapatyA hanımın sözlük konusunda bence olay çıkar, hafifçe bir kıskançlık hissiyatı oluşabilecek durumlar seziyorum.
Merhaba Süreyya hanım, merhaba Eylem hanım.

Link at.
Ben sadece erimi gisganirim jvjjkl

Canım papatya'm. Eylem'im. <3​
İçinin güzelliği dışına yansımış hatun.​
Güldüğü zaman gözlerinin içi gülüyor. Samimi, sıcakkanlı ve içten.​
İyi ki onu tanımışım. Bu forumun bana kazandırdığı harika bir kişilik o.​
Çok çok güzel, becerikli ve çalışkan. Ayrıca harika okey oynuyor. .p​
(Sürekli adını sayıkladığım doğrudur. .d)​
Beni görünce bir Hüma'm demesi var kalbim küt küt.​
Mutlaka yüz yüze görüşeceğim, arkadaşlığımızı burda sınırlamayacağım birisi o benim için. (Bekle beni Muğla. .p)​
Öyle özel, öyle huzur veren bir yapısı var ki anlatamam, yaşanılması lazım.​
Geçen gün @Alper ile konuştuğumda Eylem'imden konu açıldı. (Tabiki konuyu ben açtım, her iki lafimdan biri Eylem olmazsa olmazdır. .d)​
Tersi pismiş öyle diyor, dikkat edin derim. .d​
Bana hep melek ama ahaha.​
Ah benim bu kalbim seni çok sevdi be!​
Saf, temiz, duru Papatya'm; sen geldin bahar geldi ortama. Sen geldin çiçekler açtı forum. (:​
Çılgın hatunum, tüm güzellikleri seninle olsun diyeceğim ama sen zaten pek güzelsin.​
-Papatyaların olmadığı yerlerde insanlar yaşayamaz. Napolyon.-​
Seni severim, hem de çok severim! İyi ki varsın çiçeğim.​
-Bademli çikolatandan sevgiler. <3​
Çok sarıldım.​

Canım şuan o kadar duygulandım ki gözlerim yaşarmadı desem yalan söylemiş olurum.Kelimeler kifayetsiz kaldı şuan. Hani illa birini sevmen, yakınlık duyman için görmene gerek yokmuş, seni tanıdıktan sonra bunu daha daha iyi anladım. Herşey karşılıklı inan, bana o kadar güzel geldin ki o sevgine karşılık vermemek imkansızdı benim için.O yüzden seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum yüzüne, kalbine, yüreğine hayran olduğum bademli dundurmam iyi ki seni tanımışım :*

Sabah kalktığımda resmen ilk aklıma sen geliyorsun. Acaba napıyor bi günaydın mesajı ataym dediğim biri girdi hayatıma . Hayır o değil sevgilim olsa bu kadar düşünmem şldlşasaklsd

Elbette bu dostluk asla burda kalmayacak. Dostluğumuzu yollar bozamaz ancak her geçen zaman da sağlamlaşır . Sen gelmezsen bile o İstanbula senin için gelicem ama tabi sen gelsen daha güzel seni gezdircem söz verdim :p

Papatya hanima baska bir pilatforimdan asinayim.
Sinirlerini aldirmis galiba.
Sicakkanli.

canım o kişi ben değilimdir çünkü başka bir platformda takılmıyorum takılmadım da hiç :) Sinirlerimi aldırmayı düşünüyorum ama :p Teşekkür ederim :*

Sade hanımın kankisi olarak bildik tanıdık
Kibar duygusal sakin bir yapısı var bazen sitem dolu sözleri oluyor kimin olmuyor ki
Insana rast gelesiniz papatya hanım

Teşşekkür ederm Dolunay hanımcım. Umarım hepimiz iyi insanlarla karşılaşırız.

Böyle birden gelişen hızlı dostlukların her şeyi çabucak tüketip son bulma gibi kötü bir huyu var maalesef. Umarım bu durum aranızda yaşanmaz, çünkü ben sizin kurduğunuz ilişkiyi seviyorum. Güzel bir sözlük açılışı olmuş.
@PapatyA hanımın değişken ruh halini seviyorum, bir bakıyorsun çok neşeli etrafa gülücükler saçıyor, bir bakıyorsun hırsından üst üste konular açıyor, bazen de o göndermeli isyankâr mesajları ile görüyoruz.
Kendisiyle inişli çıkışlı bir diyaloğum var, karşılıklı atışma yaptığımız zamanlar çok keyif alıyorum.
Papatyaları severim, tıpkı Eylem hanımı sevdiğim gibi, işi gücü rast gelsin, mutluluğu yakalamasını istiyorum :)
Her şey gönlünce olsun canım.

ya Cafer seni sevmiyorum ama ne güzel şeyler söylemişsin öyle :)
Ben Hüma ile dostluğumun biteceğini sanmıyorum çünkü kalbinde bir fesatlık barındırdığına inanmıyorum. Saf ve temiz bir yüreği var. İnşallah ki daha da sağlamlaşacak dostluğumuz. Her nedense ona etrafımdaki insanlardan daha çok güven duydum. Umarım hep böyle olur.

Tabi seni sevmediğim doğru değil :) Bende seninle atışmayı seviyorum. Umarım kalbine, gönlüne göre biri çıkar karşına. Bu arada kalbin pisse yandın :D
Teşekkür ederim Cafer beycim :)

Sıcakkanlı ve dobra buluyorum kendisini fakat benim asıl ilgimi çeken hayvan dostu oluşu, dilerim bu çabalarından hiç vazgeçmez.

Samimi bir hanımefendi. Okey zamanı adam akıllı bir muhabbetimiz oldu.
O istanbula gelmek istiyor,ben istanbuldan gitmek...Yer mi değiştirsek papatya hanımcığım?
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim gerçekten çok güzel bir yüzü var,ilk gördüğümde kendimi tutamayıp hemen söylemiştim ehe.
Her şey gönlünce olsun Eylemcim.

Samimi bir hanımefendi. Okey zamanı adam akıllı bir muhabbetimiz oldu.
O istanbula gelmek istiyor,ben istanbuldan gitmek...Yer mi değiştirsek papatya hanımcığım?
Ayrıca söylemeden edemeyeceğim gerçekten çok güzel bir yüzü var,ilk gördüğümde kendimi tutamayıp hemen söylemiştim ehe.
Her şey gönlünce olsun Eylemcim.

Bence biz birbirimizin dualarıyla birşeyleri başarabileceğiz Aze hanımcım. Benim olmasa bile sizin isteğiniz olacak kanaatindeyim öyle seziyorum nedense.
Çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz. Seninde gözlerin saçların ve ayrıca ben'in beni benden almadı desem yalan olur. Allah nazarlardan saklasın.
Herşey gönlümüzce olsun :$

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Canım şuan o kadar duygulandım ki gözlerim yaşarmadı desem yalan söylemiş olurum.Kelimeler kifayetsiz kaldı şuan. Hani illa birini sevmen, yakınlık duyman için görmene gerek yokmuş, seni tanıdıktan sonra bunu daha daha iyi anladım. Herşey karşılıklı inan, bana o kadar güzel geldin ki o sevgine karşılık vermemek imkansızdı benim için.O yüzden seni tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum yüzüne, kalbine, yüreğine hayran olduğum bademli dundurmam iyi ki seni tanımışım :*

Sabah kalktığımda resmen ilk aklıma sen geliyorsun. Acaba napıyor bi günaydın mesajı ataym dediğim biri girdi hayatıma . Hayır o değil sevgilim olsa bu kadar düşünmem şldlşasaklsd

Elbette bu dostluk asla burda kalmayacak. Dostluğumuzu yollar bozamaz ancak her geçen zaman da sağlamlaşır . Sen gelmezsen bile o İstanbula senin için gelicem ama tabi sen gelsen daha güzel seni gezdircem söz verdim :p

Senin ruhunun bile bir duruşu var. (:

Bu yazdıkların karşısında yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu. Sıcacık yüreğini ta buralardan hissettim.
Sen bana iyi geldin, seninle daha çok huzur buldu benliğim.

Ah papatyam hem burdan yazdığın hem de whatsappdan yolladığın o güzel mesajı yazan ellerinden öperim. .d

Not: Sevgilim olsa ben de seni düşündüğüm kadar düşünürmüydüm şüpheliyim ahahahah.

Ne güzel yazmıs kıskandımmm:emoji_heart_eyes:
ben çok tanımıyorum papatya hanımcığı ama ilk gördüğümde de söylemiştim papatyaları cok severim onuda severim diye ki öyle oldu
Öptümmmm canım çookk daha güzel seyler yazıcam ilerde :emoji_hugging:

Senin ruhunun bile bir duruşu var. (:

Bu yazdıkların karşısında yüzümde kocaman bir tebessüm oluştu. Sıcacık yüreğini ta buralardan hissettim.
Sen bana iyi geldin, seninle daha çok huzur buldu benliğim.

Ah papatyam hem burdan yazdığın hem de whatsappdan yolladığın o güzel mesajı yazan ellerinden öperim. .d

Not: Sevgilim olsa ben de seni düşündüğüm kadar düşünürmüydüm şüpheliyim ahahahah.

biraz sevgili şeysi oldu ama olsun sende benim minnak sevgilimsin :D

Hep güzel hisler dolsun o güzel kalbin bitanem :*

Geri