Pamphilos

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bir finalde şampiyona karşı mağlup olursanız buna çok üzülmezsiniz, çünkü şampiyon tekrar kazanmıştır. Fakat bir finalde şampiyonu mağlup ederseniz buna çok sevinirsiniz, çünkü artık şampiyon siz olmuşsunuzdur.​

Mutlu yillar Mastorcum.
Herşey o güzel gönlünce olsun.

344b4323546.jpeg

Sene-i devriyen geldi çattı aslan amcam, gelen bayramın ne gereği var sen yokken? Çok özledim her şeyini. Ne kadar çabalasam da senin gibi olamıyorum, sanırım bunun mümkünatı da yok. Doğduğum zaman tuttuğun elimi hala bırakmadığın için teşekkür ederim. Seni çok seviyorum.

c23f3cf656b.png

Nurlar içinde uyusun..

Sana bakınca da güldüm Berat ya,o surat ifadesi dudaklar....:D

8337d94dad6.jpeg

Gel gece saçlım, Hölderlin mısraları gibi yumuşak ve narin, aşk bir deli işi, yıldızların da bir ömrü var, seni aramaya mecalim tükenmeden çık, kadehlerime bir anlam kat, gece kadar emare vererek gel, son sigarayı içip yatağa geçmeden, sokaktaki lambalar sönmeden belir, hükümranlığı evsizler almadan, Tanrı dünyayı gözden çıkarmadan gel, çık saklandığın inden...​

Bana tek dediğin şey "İnan oğlum, ateş var, yanarsın, seni inandıramazsak yanarız." oldu. "Yapma, hem sağlığına hem kesene hem ahiretine." dedin.

Şimdi olsan, belki "Neden inanmıyorsun amcam?" derdin. Biliyorum ki onu da sormazdın boynumu sana karşı bükmeyeyim diye...

Bana yollasana senin gibi bir müslüman.

Seninle cumaya gidecektik ben istediğim zaman...

Ben sanırım hiç istemeyeceğim amcam. Tanrı ve çocuklarından sonra taptığın yeğenin tapsız...

Her sabah sana yarım yamalak Fatiha yolluyorum okurken %85'i yanlış... Sırf senin için dualara baktım ve doğru okuyacağım , o koca gövdeni koru. Yeğenin cehennemden zıplayıp sana selam çakacak.

Gençliğinde en çok dinlediğin şarkı buymuş.

Babam söyledi.

https://youtu.be/sOF3g6k_tLE

Özlüyorum epey. "Aslan yeğenim, neden bu haldesin?" demesinin hülyası, beni mahçup ettiği kadar, sevindiriyor da.​
Ağzıma yapışmış "En başta ayıp, günah." sözü. Geriye baktıkça, vakit geçtikçe ne çok şey öğretmiş bana, babamdan fazla. Haberin olmuştur amcam, geçen, ağabeyin kalkmış geceleyin, ağlamış saatlerce, bir baktım, "Kardeşim Özcan aklıma geldi. Oğlum çok zor kardeş kaybı." dedi. Mavi gözler, kızarık. Gittim uyurken ağabeyimi öptüm. Geçen sarıldım, seni seviyorum dedim, gözümde yaş. Şaşırdı, 'ben de' dedi.. "Biliyorum Berat, niye ağlıyorsun abim? Uyu hadi." Kafam nasıl güzel. Normalde asla yapamam.​
Yaz bitti. Kış geliyor, bayramlar, özel günler, gelip geçiyor. Ömür de bitiyor amcam. Bir eksiğiz Ulucan'lar olarak. En büyük taşımız yok. Babamın "hadi." demesiyle, sana fatiha yolluyorum, geliyordur umarım. Seni çok seviyorum.​
Baban ve annenle, kardeşlerini biraz daha bekle lütfen. Hemen isteme yanına. Birden fazla eksiği, ben kaldıramam.​

Geri