Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
harika çalışmalar.. ama biyas kıskandım benim doğum günümde bna yapmadın hıh küstüm..
hepside harika ellerine sağlık..
Canım merhaba çok özür dilerim seni rahatsız ediyorum,ama bir şey rica edecektim mümkünse.
bu avatarı benim için üzerine nick yazmadan düzenleyebilir misin?
![]()
sdhksdsdhjsdhjsdhjsdbjskd
dogum günüm 8. nisan ok bye D:
:cici:tamam. Canım benim teşekkürler
Noldu bitaneeem, elimden gelen birsey ise hemen yapayim. :oPain yardımına ihtiyacım var![]()
Ablam. ;* Emeğine sağlık. Teşekkür ederim tekrardan iyiki varsın.![]()
Canım merhaba çok özür dilerim seni rahatsız ediyorum,ama bir şey rica edecektim mümkünse.
bu avatarı benim için üzerine nick yazmadan düzenleyebilir misin?
![]()
Merhaba istekte bulunucaktım yapabilirsen çok sevinirim.
![]()
en fazla 170 x 170 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)
Güzel bir effect verip Theoarazi yazabilirsek ama yazının rengi sarı şeklinde ve çercevede yapabilirsen oda sarı olursa sevinirim.
![]()
en fazla 500 x 300 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)
Bununda yazı rengini siyaha çevirip gölgesini sarı yapıp alt tarafına veya üst tarafına orası sana kalmış Theoarazi sarı renkte yazabilirsek çok sevinirim.
imza benmdi bana geleydin iyidi :cici: Pain inceliğinde dolayı teşekkür ederimMerhaba istekte bulunucaktım yapabilirsen çok sevinirim.
![]()
en fazla 170 x 170 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)
Güzel bir effect verip Theoarazi yazabilirsek ama yazının rengi sarı şeklinde ve çercevede yapabilirsen oda sarı olursa sevinirim.
![]()
en fazla 500 x 300 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)
Bununda yazı rengini siyaha çevirip gölgesini sarı yapıp alt tarafına veya üst tarafına orası sana kalmış Theoarazi sarı renkte yazabilirsek çok sevinirim.
Buyur tatlim.
![]()
![]()
![]()
![]()
Noldu bitaneeem, elimden gelen birsey ise hemen yapayim. :o