Pain » Avatar / Imza vs. Calısmaları

Konu sahibi son olarak 4517 gün önce görüldü
BeLa
Buraya da ekleyeyim;
tekrardan dogum gunun kutlu olsun abim.
:)

4ra.gif

harika çalışmalar.. ama biyas kıskandım benim doğum günümde bna yapmadın hıh küstüm..

hepside harika ellerine sağlık..

Canım merhaba çok özür dilerim seni rahatsız ediyorum,ama bir şey rica edecektim mümkünse.
bu avatarı benim için üzerine nick yazmadan düzenleyebilir misin?

tumblr_mmggsyiatw1s2llc4o1_500.jpg

harika çalışmalar.. ama biyas kıskandım benim doğum günümde bna yapmadın hıh küstüm..

hepside harika ellerine sağlık..

Guzel yorumun için çok tesekkur ederim, begenmene çok sevindim. :cici:
Bidahaki sefere soz sana da yapicam çiçekli bocekli :p

Canım merhaba çok özür dilerim seni rahatsız ediyorum,ama bir şey rica edecektim mümkünse.
bu avatarı benim için üzerine nick yazmadan düzenleyebilir misin?

tumblr_mmggsyiatw1s2llc4o1_500.jpg

Tamam canim yaparim. :)

tamam. Canım benim teşekkürler

dogum günüm 8. nisan ok bye D:
sdhksdsdhjsdhjsdhjsdbjskd
sana her gun yaparim ben :*

tamam. Canım benim teşekkürler
:cici:

Pain yardımına ihtiyacım var :(
Noldu bitaneeem, elimden gelen birsey ise hemen yapayim. :o

Ablam. ;* Emeğine sağlık. Teşekkür ederim tekrardan iyiki varsın. :)

SENICOKSEVIYORUM OK? :)

Merhaba istekte bulunucaktım yapabilirsen çok sevinirim.

tw85p.jpg

en fazla 170 x 170 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)

Güzel bir effect verip Theoarazi yazabilirsek ama yazının rengi sarı şeklinde ve çercevede yapabilirsen oda sarı olursa sevinirim.

h5sw4.png

en fazla 500 x 300 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)

Bununda yazı rengini siyaha çevirip gölgesini sarı yapıp alt tarafına veya üst tarafına orası sana kalmış Theoarazi sarı renkte yazabilirsek çok sevinirim.

tw85p.jpg

en fazla 170 x 170 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)

Güzel bir effect verip Theoarazi yazabilirsek ama yazının rengi sarı şeklinde ve çercevede yapabilirsen oda sarı olursa sevinirim.

h5sw4.png

en fazla 500 x 300 ebatında ve 29.3 KB büyüklüğünde olursa çok sevinirim (daha küçüğü olabilir)

Bununda yazı rengini siyaha çevirip gölgesini sarı yapıp alt tarafına veya üst tarafına orası sana kalmış Theoarazi sarı renkte yazabilirsek çok sevinirim.

Kardesim iimzayi editlemem çunku "Feronia" diye birinin emegi bu.
Onun nickini silip baska nick yazamam, kusura bakma.
Herkesin emegine saygi duyarim.
Ayrica gordum ki ayni istegi baska birinden de istemissin.
Sevmiyorum boyle seyleri, istek isteme benden.

tw85p.jpg

h5sw4.png

imza benmdi bana geleydin iyidi :cici: Pain inceliğinde dolayı teşekkür ederim

tumblr_mn7l1zmBV81qm84x6o1_500.jpg

large.jpg

tumblr_mmza3h0bO51s8rlzuo1_500.jpg

Bende bunları istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. :p

Geri