-- Özür Dilerim --

Konu sahibi son olarak 4374 gün önce görüldü

Sen demek ki kendinden emin degilsin ozguven eksikliğin var zira kimseyi kirmadigini bilmen lazım.Akil vermek gibi olmasin da bence sen cik yat kafani yastiga koy bi kendini sorgula sanal ortamda senin ozurun samimiyetsiz gelir bunda senin niyetini hickimse hos gormez hadi rastgele .

Ben kendimden gayet eminim . Burada yazış amacımı anlamamışsınız belliki anlasaydınız şuan da bu yorumu yapmazdınız. Sanal ortadamda maalsef samimiyetten uzak insnalar olabiliyor buna yok diyemem .

Amacım doğru bildiğimi yapmaktı , ki bunuda gereğiyle yaptığımı düşünüyorum. Fakrlı düşünen varsa onada birşey diyemem herkesi inandırmak zorunda değilim !

Bu kadar iyi olma kardeşim benden söylemesi,neden diye sorucak olursan bu iyiliğinden faydalanıp tepene herkes biner.Hayat'ın bir gerçeği.

Gerçekten de öyle . Neyse artık herkes zaten ne mal olduğunu belli etti , Gerçekten insnalar acınası durumda . Hepsi klavye başında kendilerini bşr şey sanıyor . Yazık çok yazık. Bu arada yorum içinde sağol

Ben kendimden gayet eminim .

Amacım doğru bildiğimi yapmaktı , ki bunuda gereğiyle yaptığımı düşünüyorum. Fakrlı düşünen varsa onada birşey diyemem herkesi inandırmak zorunda değilim !

Bir de konunun başlığına bak daha bisey demem samimiyetsizlikler ve çelişki bu sekilde iste.

Kirdiginiz insanlara òzel mesaj atarak gònullerini Alabilirsiniz. Konu Acmaya Gerek Yoktu ki Arkadasim. Ayrica Sende Kimseyi Kiricak incitecek Bir Karakter Yok Ùstelik:)

Kirdiginiz insanlara òzel mesaj atarak gònullerini Alabilirsiniz. Konu Acmaya Gerek Yoktu ki Arkadasim. Ayrica Sende Kimseyi Kiricak incitecek Bir Karakter Yok Ùstelik:)

Özel mesaj atma imkanım olsa emin olun öyle yapacaktım lakin elimden bu kadarı geldi , hiç yapmamaktan iyidir deyip özür dilemek istedim malum yarına ulaşacağım kesin değil :) bu arada yorum için teşekkürler

Geri