-- Özür Dilerim --

Konu sahibi son olarak 4364 gün önce görüldü
12 hazirandan beri aranızda yer alıyorum . şimdiye kadar 11 konu açtım bir kaçında bir çok yorum aldım.

İstemeden verdiğiniz yorumlara kalp kırıcı bir cevap verdiysem özür dilerim .

ozur_dilerim-1ff.gif

geçen çok kırdın beni sen bir özürle kurtulacağını sanma

Ayrılıyomus gibi neden böyle bi konu actınızki :)

Kanka çok gereksiz adamsın cidden. Yani boşver akışına bak rahat ol. İllakı kız arkadaşın olur. Derdin olmasın başka.

bende diyorum ne oluyor basligi görünce..üye oldugu icin özürdiliyor herhal dediYdim ama hepten baska birsey cikti .bunun burda acilmasi da garip olmus :)

bence hepimizden şu konuya girip okuğu için özür dile .
En az iki dakika zaman kaybı çünkü.

Bizde bi garibiz. Sen bildiğin Leyla ile Mecnundaki İsmail Abisin kardeş. O kadar saf. Televizyonda görsek baş tacı yaparız sizin gibi insanları. Ama burada olmuyor. Çünkü inanmıyoruz bu kadar saf insanların kaldığına..
Samimiysen, böyle saf ve temizsen kaç kurtar kendini kardeşim böyle ortamlardan. Üzeriz seni. Öylede insanlarız işte.

MechuL seni üzer kardes kac kurtar kendini:T: Kötü cocuk o. :T:

Bizde bi garibiz. Sen bildiğin Leyla ile Mecnundaki İsmail Abisin kardeş. O kadar saf. Televizyonda görsek baş tacı yaparız sizin gibi insanları. Ama burada olmuyor. Çünkü inanmıyoruz bu kadar saf insanların kaldığına..
Samimiysen, böyle saf ve temizsen kaç kurtar kendini kardeşim böyle ortamlardan. Üzeriz seni. Öylede insanlarız işte.
:alkis: +1

Geri