-- Özür Dilerim --

Konu sahibi son olarak 4373 gün önce görüldü
Bizde bi garibiz. Sen bildiğin Leyla ile Mecnundaki İsmail Abisin kardeş. O kadar saf. Televizyonda görsek baş tacı yaparız sizin gibi insanları. Ama burada olmuyor. Çünkü inanmıyoruz bu kadar saf insanların kaldığına..
Samimiysen, böyle saf ve temizsen kaç kurtar kendini kardeşim böyle ortamlardan. Üzeriz seni. Öylede insanlarız işte.

Maalesef bazı arkadaşlar yorumlarına dikkat etmiyorlar , kırar mı kırmaz mı diye. Lakin onlara inat burada kalıcam onlara inat hala güzellikleri yaşatmaya devam edicem. Onların karanlık olduğu yerde ben aydınlık olucam . Bu arada bu güzel yorum için teşekkür ederim

Sanirim canin sıkıldı ne yapayım ne yapayım diye düşündün aklina bu geldi ama tebrikler bak yorum bile yaptim bence sen (X) bas cik forumdan cunku ozrun kabahatinden büyük :kiki: Hos ortada bir sey yok .d

Başlığı görüp konunun içeriğine bakınca hayal kırıklığı yaşadım yıllardır Habertürk,Hürriyet haber sitelerinde çıkan "Ünlü oyuncudan inanılmaz frikikler" konusu gibi oldu. Orda da içeriğe girince meğer futbolcuların kullandığı frikiklerden oluşan multimedyalar çıkıyor :(
Keyfine bak dostum , yeni üyesin sanırım hoş geldin diyelim bu vesileyle :cici:

Sanirim canin sıkıldı ne yapayım ne yapayım diye düşündün aklina bu geldi ama tebrikler bak yorum bile yaptim bence sen (X) bas cik forumdan cunku ozrun kabahatinden büyük :kiki: Hos ortada bir sey yok .d

çok sağol yorum için :) özürüm samimiyetimi yansıtıyor verilen cevaplaarda yapanı bana tanıtıyor o yüzden no problem :)

Başlığı görüp konunun içeriğine bakınca hayal kırıklığı yaşadım yıllardır Habertürk,Hürriyet haber sitelerinde çıkan "Ünlü oyuncudan inanılmaz frikikler" konusu gibi oldu. Orda da içeriğe girince meğer futbolcuların kullandığı frikiklerden oluşan multimedyalar çıkıyor :(
Keyfine bak dostum , yeni üyesin sanırım hoş geldin diyelim bu vesileyle :cici:

Merak etmeyin bu başlık sadece fragmandı ,sonrasında tahmin ettiğinizden daha güzel paylaşımlar olucak yorum için teşekkür ediyorum hoş buldum :)

çok sağol yorum için :) özürüm samimiyetimi yansıtıyor verilen cevaplaarda yapanı bana tanıtıyor o yüzden no problem :)

Sen demek ki kendinden emin degilsin ozguven eksikliğin var zira kimseyi kirmadigini bilmen lazım.Akil vermek gibi olmasin da bence sen cik yat kafani yastiga koy bi kendini sorgula sanal ortamda senin ozurun samimiyetsiz gelir bunda senin niyetini hickimse hos gormez hadi rastgele .

Bu kadar iyi olma kardeşim benden söylemesi,neden diye sorucak olursan bu iyiliğinden faydalanıp tepene herkes biner.Hayat'ın bir gerçeği.

Geri