özeleştiri

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Pc de yoktum .Yazıklar olsun sen ve senin gibi düşünen herkese .Kendini çok bilmiş sanıyorsun değilmi.Hepinizi Allaha havale diyorum işte tek yaptığınız şey .

Öz eleştiri yapmayı öğrendiğin gun evet bize yazıklar olacak.

özeleştiri de mi yapmayah? oturmuşuz şurda ne yapmalı ne etmeli konuşuyoruz hanım gelmiş ortalığı karıştırıyor hanıııııım hanımmmm lütfen provokatörlük yapma

Öz eleştiri yapmayı öğrendiğin gun evet bize yazıklar olacak.
Hani biz anlaşmıştık sen bana yazmayacaktın noldu sanane benim eleştirimden fikrimden yada düşüncelerimden fikrimi yazar susarım sizlerde böyle saldırmayı bilirsiniz ancak.Bilmiyorsamda yorum yapmazsınız gecersiniz ama olurmu kime saldıracaksınız kiminle eğleneceksiniz değilmi.

Burada AKP li az olabilir sandıkta aldınız cevabınızı haka konuşuyorsunuz bir çok arkadaş sırf bu alaycı aşağılayıcı tutumlarınızdan çekindiği için yazamıyor hepinizi kınıyorum

sandıkta

3 + 2 * 5 = ?

sorusunun cevabını doğru cevaplayanlara oy kullanma hakkı verilse neler olur sen de biliyorsun :) din uğruna akp'ye oy veriyonuz başka hiç bir tutunacak dalınız yok siyasi birikiminiz yok kullanılıyorsunuz kullandırtmayın kendinizi aççın iki kitap okuyun.

Google yok mu sen de? Öz eleştiri nin ne olduğunu aç bak bize öz eleştiri yapamazsın. Kendine ya da taraf olduğun şeylere öz eleştiri yapabilirsin.

Eleştiri yap bari ona birsey diyen yok onu da yapabilsen keşke hala gelmiş Tatava yapıyosun

arkadaşım bir tartışmanın daha içine ettiniz tebrikler xd konunun ilk mesajıyla bir üstteki mesaj arasındaki farka bakalım :S

alıntı yaptığın yazının neresinden bu çıkarımı yapabildin ?
yaparım elbet googleden eleştri ne ona bakıyor ayzarsan elbette yaparımmm sanki bilmiorum ne amaçla yazdığını ben aldığım terbiyemle hepinize bin basarım lise mezunu olabilirim buda bana yeter siz gibi burada insanlarla dalga gecip eğlenmiyorum ve yaptığımdanda keyif almıyorum en azından

bazen ben mi yanlış taraftayım diye düşünüyor insan
acaba hastalıklı olan biz miyiz..
resmen bir kabus.hani zombi filmleri olur ya.mahallede üç beş kişi ısırılmamış ve dönüşturulememiştir. Ama artık umutları kalmayınca bir tanesi arkadaşlarına döner ve "artık yoruldum" der ve saklandıkları evden çıkar ve zombilerin kendisini ısırmasına izin verir.öyle bir psikoloji işte benimkisi

Güzel betimlemişsin psikolojini ..
Sabahın köründe kadın programlarına merhaba diyen halkımın akşama kadar iş yerinde patronlara kulluk edişini, evde olanlarında televizyon ekranları başında hipnotize edilmesini düşününce, zombileşmiş beyinlerin çok da uçuk bir benzetme olmadığına kani olur insan ..

Toplum olarak biat kültürünün genlerini taşıyoruz .. Tarih boyunca önce " Tanrının Kılıcı " Hakanlara, sonra " ALLAH'ın Halifesi " Padişahlara biat ettik .. Onların yanında kendimizi emin hissettik .. Onlara güvendik onları izledik .. Kimileri bu güvenlerimizi boşa çıkarmazken kimileri de hatalı işler yaptılar ..

Ve sonunda M.Kemal ortaya çıkıp bu biat kültürüne son verdi .. Cumhuriyet kuruldu ve Demokrasiye geçiş tamamlandı lakin aradan geçen bunca zamanda hala millet olarak genlerimizde bulunan " kula kul olma " bilincimizden kurtulamadık ..

Tayyip ve danışmanları, ondan öncesinde ki diğer kurt siyasetçilerde işte bu genin çok iyi farkında olmuşlardır .. Bizleri o damarımızdan yakalayan siyasetçiler, sürü psikolojisinin de nimetlerinden faydalanarak bizleri avuçlarının içine almışlardır ..

Öte yandan karşıt görüşte duran siyasi görüşlerde bizleri bu güdüden kurtarmak yerine adeta o duruma ittirmişlerdir ..
Chp'nin en büyük hatası HALKTAN KOPUK DURUŞU VE DİNSEL DEĞERLERE OLAN SALDIRGAN TUTUMUNDAN VAZGEÇMEMESİ olmuştur ..
Pekala kabul edersiniz ki bizim saf milletimiz dilinde Elhamdülillah, arabasının bagajında da seccadesini taşıyan insanları otomatikmen kabul ederler .. Eğer bir siyasi Cuma namazlarından kameralara kendini göstere göstere çıkıyorsa o kimse halkın gözünde değer kazanabiliyor .. Ve halk inandığı bu tiplerin BAKARA SURESİ İLE DALGA GEÇTİKLERİNE inanmak istemiyor ..

Ne solcular milli ve manevi değerlere gereken saygıyı gösterebilmesini becerebildiler ..
Ne de sağcılar insanları takkelerine göre değil de kalplerine göre değerlendirmesini bilebildiler ..

Kendi adıma şu aralar siyasetten ve siyasilerden ruhen tiksinmiş durumdayım ama ruhumu asıl bulandıran ŞU MİLLETİMİN VURDUMDUYMAZ TAVIRLARI VE İLÜZYONA UĞRAMIŞ HALLERİDİR ..

bir özeleştiri daha yapayım biz yapamıyoruz belki ama partiler yapacak bu insanlar kucaklanacak bir şekilde. gördüğünüz gibi seçmen alt kimlik görüldüğünü düşündüğünden de uzak olabiliyor. yapılanmada bunun üzerine gidilmeli ama nasıl ?

bir özeleştiri daha yapayım biz yapamıyoruz belki ama partiler yapacak bu insanlar kucaklanacak bir şekilde. gördüğünüz gibi seçmen alt kimlik görüldüğünü düşündüğünden de uzak olabiliyor. yapılanmada bunun üzerine gidilmeli ama nasıl ?

Ona bakarsan alevi diye kemal kılıçdaroğlu na neler diyorlar.
Bi kere toplum tutarsız climax haklı eğitim şart.

Allah'ın selâmı üzerine olsun Sevgili Nil kardeşim;

Öncelikle özelini meşgul ettiğim için hoş görüne sığınıyorum. Bu mesajı yazmış olmamın sebebi, az evvel okuduğum tartışmanın içinde fazlasıyla kalmış olmanızdır. Antrenmansız beyin hücrelerine sahip insanlara karşı cidden boş yere vakit kaybediyorsunuz. Ben bir hafta içinde manzarayı gördüm. Tartmış olduğum bazı zihinler durumun içler acısı olduğunu gösterdi bana.

Sizi pek tanımıyorum ama nick yorumlarımda arz ettiğim gibi duruşunuzu, karakterinizi sevdiğim bir hanımefendisiniz. İsmi lâzım değillerle ben de zamanında pek didiştim. Olan düşürdüğümüz seviyeye ve kaybedilme tehlikesi yaşayan terbiyemize oldu hep.

Sizin gibi bir yüreğe sahip bayanın, Mâlum âciz varlıklarla uğraşmayı kesmesi, inanın bu forumda en çok beni memnun edecektir.

Umarım istirhamımı haklı bulur ve kabul edersiniz.

bu bana atılmış bir pm dir akşama kadar sizin alaycı dalgacı insanların kişiliğine saldırılarınız yüzünden çoğu insan yorum bile yazmaya çekiniyor çok insanı burda sayınızın artması nedeniyle sindirdiniz hepinizi kınıyorum.Haydi meydan sizin eğlenin.Kendiniz çalın kendiniz oynayın birbirinizi şakşaklayın.

NiL` keşke sana yazılmış özel bir mesajı genel ortam içinde paylaşmasaydın .. Kim olduğunu tahmin ettiğim bu arkadaş düşüncelerini seninle paylaşmış, eğer genelde paylaşmayı isteseydi buraya yazardı ..

EmRe ya da diğer yöneticiler
Rica ederim şu normal tartışmayı 0-6 yaş kavgasına çevirenleri görmezden gelmezseniz sevinirim. Bu ne arkadaş.
Kendimize eleştiri yapıyoruz ona bile satasiyorlar

Lafta böyle peki ya o model her kesimi kucakladi mi? Yok sa şartlara göre kullandı mi?

kesim kucakladığı falan yok nefret söylemleri, ayrıştırmalar, %50 söylemleri bölebildiği kadar böldü. insanlar bunu güç simgesi olarak algıladı climax'ın da dediği gibi.

Geri