MotheuS
Üye
Burada AKP li az olabilir sandıkta aldınız cevabınızı hala konuşuyorsunuz bir çok arkadaş sırf bu alaycı aşağılayıcı tutumlarınızdan çekindiği için yazamıyor hepinizi kınıyorumkonudaki en iyi mesajı es geçmeyin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Burada AKP li az olabilir sandıkta aldınız cevabınızı hala konuşuyorsunuz bir çok arkadaş sırf bu alaycı aşağılayıcı tutumlarınızdan çekindiği için yazamıyor hepinizi kınıyorumkonudaki en iyi mesajı es geçmeyin
Pc de yoktum .Yazıklar olsun sen ve senin gibi düşünen herkese .Kendini çok bilmiş sanıyorsun değilmi.Hepinizi Allaha havale diyorum işte tek yaptığınız şey .
Hani biz anlaşmıştık sen bana yazmayacaktın noldu sanane benim eleştirimden fikrimden yada düşüncelerimden fikrimi yazar susarım sizlerde böyle saldırmayı bilirsiniz ancak.Bilmiyorsamda yorum yapmazsınız gecersiniz ama olurmu kime saldıracaksınız kiminle eğleneceksiniz değilmi.Öz eleştiri yapmayı öğrendiğin gun evet bize yazıklar olacak.
Burada AKP li az olabilir sandıkta aldınız cevabınızı haka konuşuyorsunuz bir çok arkadaş sırf bu alaycı aşağılayıcı tutumlarınızdan çekindiği için yazamıyor hepinizi kınıyorum
yaparım elbet googleden eleştri ne ona bakıyor ayzarsan elbette yaparımmm sanki bilmiorum ne amaçla yazdığını ben aldığım terbiyemle hepinize bin basarım lise mezunu olabilirim buda bana yeter siz gibi burada insanlarla dalga gecip eğlenmiyorum ve yaptığımdanda keyif almıyorum en azındanalıntı yaptığın yazının neresinden bu çıkarımı yapabildin ?
konudaki en iyi mesajı es geçmeyin
bazen ben mi yanlış taraftayım diye düşünüyor insan
acaba hastalıklı olan biz miyiz..
resmen bir kabus.hani zombi filmleri olur ya.mahallede üç beş kişi ısırılmamış ve dönüşturulememiştir. Ama artık umutları kalmayınca bir tanesi arkadaşlarına döner ve "artık yoruldum" der ve saklandıkları evden çıkar ve zombilerin kendisini ısırmasına izin verir.öyle bir psikoloji işte benimkisi
bir özeleştiri daha yapayım biz yapamıyoruz belki ama partiler yapacak bu insanlar kucaklanacak bir şekilde. gördüğünüz gibi seçmen alt kimlik görüldüğünü düşündüğünden de uzak olabiliyor. yapılanmada bunun üzerine gidilmeli ama nasıl ?
Ona bakarsan alevi diye kemal kılıçdaroğlu na neler diyorlar.
Bi kere toplum tutarsız climax haklı eğitim şart.
insanlar her kesimi kucaklayan lider mi istiyor, ayrıştıran mı lider istiyor bence buna bakılmalı. rol model tayip ise cevap basit.
Lafta böyle peki ya o model her kesimi kucakladi mi? Yok sa şartlara göre kullandı mi?