Özelden Yürümek

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Mirage İbretlik tespit yaptın :D Demek ki "acaba benimi diyorlar" diye isimlerini arıyorlardır kesin :D

Birileri birilerine özelden yürümezse ilişkiler nasıl can bulacak? baba erenler söyleyin

Sky hangi tesbiti diyosun ki misafir mi acaba :benmi: ama napayim hala merakla okuyorlar :benmi:

bunu tespit eden her halükarda dedikoducu oluyor. eğer ki normal üyeyse :D

normal üyeler profilde üyenin ne yaptığını göremez. özel mesaj ayarlarında mı yoksa başka bir yerde mi? muhtemelen, yürünülen kişi ona buna "bana yürüyor" bak diye gösterdiği için biliyor bu mavi üyeler. vay dedikoducular :D "bana yürüdü" diyaloglarını gönderende egosunu okşuyor sadece. az değilsiniz len

Bazılari da vardır o kadar hanim hanimciktir ki forumda,
Aslında yetmediği halt kalmamıştır. (Neler gördük )
Özelden yürüyen kisilere laf ederken,kendisi de buna müsaade etmiş egosunu tatmin etmiş oluyor, sonra da inkar kısmına geçiyor olabilir çok takilmayiniz yani burası forum her telden insan var.

Anca silin siz! :)

Bu tür ilişkiler, bu tür sitelerin doğasında vardır. Yüzlerce üyesi olan bir site/forumun ilişkilerini dizayn etmeye kimsenin hakkı yoktur. Hakaret, istismar, taciz vs. bir şey olmadıkça iki kişi arasındaki sohbet amaçlı bir ilişkiyi "yürümek" gibi ne olduğunu da bilmediğim bir ifadeyle genele taşımanızı açıkçası şık bulmadım.

Bu arada kimseye "yürü" medim. Öyle bir niyetim de yok. :)

Ben şimdi bi nick versem, "bana da yürüdü" diyen ikiyüzkırkikibindörtyüzellialtı kişi bulabilirim.
Hızını alamayıp bana da yürüyebilir

özelden yürüyorum ama hiç pas vermiyorlar :p

Aslında isteyen istediğini yapar
Bu kimseyi ilgilendirmez ama iş kendini sütten çıkma ak kaşık olarak gösterip ben yapmam ama siz soylesiniz böylesiniz gibi millete bok atmaya gelince komik duruyor açıkçası
bir de ders vermeye kalkanlar vs olur.
Bırakın insanlar istediğini yapsın kimseyi ilgilendirmez ama bunu da ben yapmam tavrını takinmayin işte ben buna illet oluyorum.
Forumda tanışıp evlenenler var. Yürümekten kasıt taciz etmekse bilemiyoruz tabi.

İsteyen istediğine mesaj atar yahu kime ne ?
ama bunu hemen yürüyor diye algılamamak lazım .
Durun ben online üyelerden birini gözüme kestirip bi yürüyüm :)

Bir yürüyüş biçimidir :dusun:

birinin karşı cinse özel mesaj yoluyla birşeyler yazmasındaki niyetini nereden bilebilirsiniz ki :T:
bunu sadece daha önce de söylediğim gibi selam yazınca "ayy yavşıyor .s" diye düşünenler yapar :D

Bana yürüyen yelloza sesleniyorum

Whassaap vermedim tavrın değişti. beni düşman belledin.:haha:

Neyse canın sağolsun :D

Özellermi okunuor dogruyu söyleyin ben bunu çikardim bu konudan :D

var böleleri hemide çoook çaktırmadan yürüyenler konularda yürüyenler
aman kimse kapmasın korkusuyla yürüyenler ağırdan yürüyenler hızlıdan yürüyenler yürüyen yürüyene : ))

şu özelden yürüme olayına neden bu kadar takıntılı millet bırakın isteyen istediğine yürüsün allah o ayakları boşuna vermemiş :D

Geri