Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bunu tespit eden her halükarda dedikoducu oluyor. eğer ki normal üyeyse
normal üyeler profilde üyenin ne yaptığını göremez. özel mesaj ayarlarında mı yoksa başka bir yerde mi? muhtemelen, yürünülen kişi ona buna "bana yürüyor" bak diye gösterdiği için biliyor bu mavi üyeler. vay dedikoducular "bana yürüdü" diyaloglarını gönderende egosunu okşuyor sadece. az değilsiniz len
Bazılari da vardır o kadar hanim hanimciktir ki forumda,
Aslında yetmediği halt kalmamıştır. (Neler gördük )
Özelden yürüyen kisilere laf ederken,kendisi de buna müsaade etmiş egosunu tatmin etmiş oluyor, sonra da inkar kısmına geçiyor olabilir çok takilmayiniz yani burası forum her telden insan var.
Anca silin siz!
Bu tür ilişkiler, bu tür sitelerin doğasında vardır. Yüzlerce üyesi olan bir site/forumun ilişkilerini dizayn etmeye kimsenin hakkı yoktur. Hakaret, istismar, taciz vs. bir şey olmadıkça iki kişi arasındaki sohbet amaçlı bir ilişkiyi "yürümek" gibi ne olduğunu da bilmediğim bir ifadeyle genele taşımanızı açıkçası şık bulmadım.
Bu arada kimseye "yürü" medim. Öyle bir niyetim de yok.
Aslında isteyen istediğini yapar
Bu kimseyi ilgilendirmez ama iş kendini sütten çıkma ak kaşık olarak gösterip ben yapmam ama siz soylesiniz böylesiniz gibi millete bok atmaya gelince komik duruyor açıkçası
bir de ders vermeye kalkanlar vs olur.
Bırakın insanlar istediğini yapsın kimseyi ilgilendirmez ama bunu da ben yapmam tavrını takinmayin işte ben buna illet oluyorum.
Forumda tanışıp evlenenler var. Yürümekten kasıt taciz etmekse bilemiyoruz tabi.
İsteyen istediğine mesaj atar yahu kime ne ?
ama bunu hemen yürüyor diye algılamamak lazım .
Durun ben online üyelerden birini gözüme kestirip bi yürüyüm
birinin karşı cinse özel mesaj yoluyla birşeyler yazmasındaki niyetini nereden bilebilirsiniz ki :T:
bunu sadece daha önce de söylediğim gibi selam yazınca "ayy yavşıyor .s" diye düşünenler yapar