Özel okunan forumlar

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Yosun sen ne güzel iyi niyetli bir kizsin canim ya.
Öyle banlasalar okundugu anlasilir ki.
Yönetimdekiler de mal degil ki af edersin.

Bunu çözmenin kolay yolu var özelde samimi olduğunuz bir arkadaşınızla anlaşıp forum yönetimine baya bi giydirin banlanırsanız veya size takarsalar anlayın ki okuyorlar:D
Oyle olmuyor o isler iste. 12 yillik tecrubelerime dayanarak;

Once kafayi takarlar sana, daha agir uyarilar ve ceza-i islemler uygularlar. Bazi konular uzerinden sana gozdagi verirler sen ufaktan anlarsin ama birilerine ispat edemezsin. Bir gun bir konuda biriyle ters dusersin hakliysan bile haksiz bir tarafini bulurlar uzun sureli ban yersin. Whatsapp, skype vb platformlarda yakin dostlarina anlatirsin eee inanip inanmamalari onlara kalmis tabi.(: Yok bir de ozel mesaj kutusuna girip ekran goruntusu alamiyorsun(hos, onlarda ise yaramaz kafanda kurdugunu dusmanlik ettigini zannedebilirler). Saglam ongorulerin olmali.

Yasanmisliklar cok, belki bir gun anlatirim.

Bu teknolojide mümkün ve ne yazık ki insanların kötü amellerine alet olabiliyor. İnsanoğlu meraklı sonuçta.

Boş insan kişiyle , dolu insan işiyle uğraşır. O ozel okunan yerlerde insanların yapacak işleri yok demekki.

Burada özel okunmuyor. Bizde boyle bir sistemi düzenli bilgisayar başında oturup takip edecek kadar işi gücü olmayan bos insan yok çok şükür. Herkes ekmeğinin derdinde. Real hayatımızdan fırsat buldukça düzeni kontrol edip biraz da kafa dağıtabilmek için foruma giriyoruz bizler.
Ne güzel yazmış.

Bakın size bir yazılımcı ve forumlarda yönetici olarak çok zaman geçirmiş biri sıfatıyla yazacağım.

2020'de forumlarda özel mesaj okunması o kadar naiftir ki şu anda. Siz bile inanamazsınız.
Google sizin aradıklarınızı tutuyor, "gülben ergen frikik" aramanızı tutup, ilerde size ona göre sapıkça reklamlar çıkartması bence daha içler acısı.
Facebook sizin konuşmalarınıza göre size sonuçlar çıkartıyor. Bunun adını da marketing koyuyor. Hedefe göre reklamcılık koyuyor.

Forumlarda ne konuşabilirsinz ki? Napıyosun? Naptın? Ya da başarılı/başarısız birbirine yazma çabası.
Şuraya çarşaf gibi döksek sizin PMlerinizi 2 gün sonra herkes unutur.
Ama buraya çarşaf gibi facebook mesajlaşmalarınızı, google aramalarınızı döksek yıllarca unutamazsınız bazılarının yazdığı/arattığı şeyleri.

Hiç bir geliri olmayan WhatsApp'ın 10+ MILYAR DOLAR'a satılması mesela. Sadece gideri var bu uygulamanın. (Siz öyle sanın.)
Yazılımdan ve gelinen noktadan, hedef reklamlamadan zerre kadar anlamıyorlar ancak forumda özel mesaj okunmalar olay olabiliyor.

İnanın okunması dert değil, benimkini okusunlar istiyolarsa hatta istiyorsanız ben ss atayım size benimkileri.
Sizin, bizim, hepimizin verileri "hedef reklamcılık" doğrultusunda çatır çatır zaten kullanılıyor. Hatta üye olurken "kuralları okudum ve kabul ediyorum" dediğinizde zaten bunu da kabul ediyorsunuz.

Açıp okuyun, bir çoğu verilerinizi kullanacağını söylüyor zaten.
Ha, önceden Forumlarda PM okunması dehşet bir olaydı. Çünkü gerçekten çok şey gizliydi.
Şimdi sanmıyorum insanlar otursun özelini anlatsın forum pmlerinde.
Kaldı ki bunların hepsinin yasal yaptırımı var zaten bunu da unutmayın.

Tabii Facebook, Twitter, Instagram'a atarlanamazsınız çünkü onlar zaten başta size kabul ettiriyor kullanacaklarını. Sosyal ağlardan o kadar çok örnek verebilirim ki. Ama konusu değil, boşverin. =)

şu yazıyı yazan kişinin de özelleri okuyor olması daha trajikomikti bence.
neyse X'i ikna etmek bir sene sürsede,ikna olmuştu okunduguna.

reklamcılık hebe hübe sosyal medya hebe hübe

herhangi bir kişinin özel hayatına izinsiz müdahil olmak ağır sapıklıktır .

forum icinde cingeneyi admin yapmissa oda ilk once babasini keser.

Konu banlı üye dolu ya, mesaj yazıların yarısı ömür boyu banlı :)
@Canis Major da renginden dolayı ban yemiş sandım, aman ha..
Özel mesaj okunmasa ne oluyor ki, herkes birbiriyle konuştuğu şeyi başkalarına atıyor zaten. O yüzden herkese aynı mesajları yazan komik tipler de var ahah. Artık kim cevap verirse :)

asla inanmiyorum kimse inandiramaz beni okunduğuna dair

Geri