Özel okunan forumlar

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
hiç tasvip etmediğim seyler. ama suan var bır tane ozel ozel okunan forum adam kım ne yapmıs kım kımınle neler yapimıs ekrar görüntüsü aliyor :)

çıkmaz demeyın birgün sizede cıkar :D

• Beğen
Tepkiler: Dem
özel okunmayan yer var sanki

• Beğen
Milletin işi gücü yok mesaj okuyacak. Sıkılırım ben.
Ama evet her yerde var. Sizde özel şeyler konuşmayın :d

• Beğen
Başkasının özel yaşamına kafa yoran insanların, kendi yaşamları ile ilgili sorunları var demektir.

hiç tasvip etmediğim seyler. ama suan var bır tane ozel ozel okunan forum adam kım ne yapmıs kım kımınle neler yapimıs ekrar görüntüsü aliyor :)

çıkmaz demeyın birgün sizede cıkar :D

özel okunmayan yer var sanki

Boş insan kişiyle , dolu insan işiyle uğraşır. O ozel okunan yerlerde insanların yapacak işleri yok demekki.

Burada özel okunmuyor. Bizde boyle bir sistemi düzenli bilgisayar başında oturup takip edecek kadar işi gücü olmayan bos insan yok çok şükür. Herkes ekmeğinin derdinde. Real hayatımızdan fırsat buldukça düzeni kontrol edip biraz da kafa dağıtabilmek için foruma giriyoruz bizler.

Bizim forumumuza böyle iftiralar atarak, üyelerin aklını karıştırmak isteyen hayinler olacaktır. Bunlara sorun bakalım 15 Temmuz gecesi neredeymişler.. Ancak üyelerimiz bilir ki bizim böyle şeylerle işimiz olmaz. Bunu iddia edenlerin veya bir şekilde foruma iftira atmak isteyen üyelerin şu anda nerede olduğu bellidir.(Banlanan üyeler listesi) O yüzden herkes ayağını denk alsın. Almayanı üzeriz.

Bizim forumumuza böyle iftiralar atarak, üyelerin aklını karıştırmak isteyen hayinler olacaktır. Bunlara sorun bakalım 15 Temmuz gecesi neredeymişler.. Ancak üyelerimiz bilir ki bizim böyle şeylerle işimiz olmaz. Bunu iddia edenlerin veya bir şekilde foruma iftira atmak isteyen üyelerin şu anda nerede olduğu bellidir.(Banlanan üyeler listesi) O yüzden herkes ayağını denk alsın. Almayanı üzeriz.

admin çık hesaptan.....

Böyle bir şey yok arkadaşlar, bu sistem zaten buna izin vermiyormuş. Neden hergelelik peşindesin anlamıyorum.

Ben hackleyip okuyabiliyorum. beyler kızlara yürümeyin yeter görüyorum hepinizi

okusunlar amaaağn dert değil

Bilmedikleri fantazileri öğrenirler sjsjsj

Ben bu konu hakkında yardırabiliyor muyum acaba? Jdhdiskskdk

Aslinda @BuYuCu bu konuyu acarken eskiden takildigimiz bir forum vardi oranin yoneticilerine atifta bulunmus her forum icin gecerli oldugunu dusunmuyorum :)

Bakın size bir yazılımcı ve forumlarda yönetici olarak çok zaman geçirmiş biri sıfatıyla yazacağım.

2020'de forumlarda özel mesaj okunması o kadar naiftir ki şu anda. Siz bile inanamazsınız.
Google sizin aradıklarınızı tutuyor, "gülben ergen frikik" aramanızı tutup, ilerde size ona göre sapıkça reklamlar çıkartması bence daha içler acısı.
Facebook sizin konuşmalarınıza göre size sonuçlar çıkartıyor. Bunun adını da marketing koyuyor. Hedefe göre reklamcılık koyuyor.

Forumlarda ne konuşabilirsinz ki? Napıyosun? Naptın? Ya da başarılı/başarısız birbirine yazma çabası.
Şuraya çarşaf gibi döksek sizin PMlerinizi 2 gün sonra herkes unutur.
Ama buraya çarşaf gibi facebook mesajlaşmalarınızı, google aramalarınızı döksek yıllarca unutamazsınız bazılarının yazdığı/arattığı şeyleri.

Hiç bir geliri olmayan WhatsApp'ın 10+ MILYAR DOLAR'a satılması mesela. Sadece gideri var bu uygulamanın. (Siz öyle sanın.)
Yazılımdan ve gelinen noktadan, hedef reklamlamadan zerre kadar anlamıyorlar ancak forumda özel mesaj okunmalar olay olabiliyor.

İnanın okunması dert değil, benimkini okusunlar istiyolarsa hatta istiyorsanız ben ss atayım size benimkileri.
Sizin, bizim, hepimizin verileri "hedef reklamcılık" doğrultusunda çatır çatır zaten kullanılıyor. Hatta üye olurken "kuralları okudum ve kabul ediyorum" dediğinizde zaten bunu da kabul ediyorsunuz.

Açıp okuyun, bir çoğu verilerinizi kullanacağını söylüyor zaten.
Ha, önceden Forumlarda PM okunması dehşet bir olaydı. Çünkü gerçekten çok şey gizliydi.
Şimdi sanmıyorum insanlar otursun özelini anlatsın forum pmlerinde.
Kaldı ki bunların hepsinin yasal yaptırımı var zaten bunu da unutmayın.

Tabii Facebook, Twitter, Instagram'a atarlanamazsınız çünkü onlar zaten başta size kabul ettiriyor kullanacaklarını. Sosyal ağlardan o kadar çok örnek verebilirim ki. Ama konusu değil, boşverin. =)

Geri