Özel Mesajların Okunması Hakkinda

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi ne kadar aptalsiniz ya. Ben bu forumda neden yonetici olmak isteyim? Suradaki forum sahiplerini ben rahat 8-9 yildir taniyorum zaten. Haa defalarca ban yedim. Sacma sapan muhabbetlere girmeyin. Ben o tur yoneticilik islerini yapip hazzimi alali yillar oluyor. Siz gevezelik yapmaya devam edin.:D
Bu şahıs okur gibi ama.

Ekli dosyalar

• 1601493416777.png
    1601493416777.png
    79.6 KB · Görüntüleme: 80
Ben yokum. Ama okunduğunu daha önceden biliyordum.

Özel mesajda telefon numaramı paylaşmışlığım var. Paylaşmadığım halde numaramı edinenler olmuş.

Çok merak ettim kime dikkat edecekmiş. Vallahi özellikle takip ediyorum konuyu.

Hiç umrumda değil ister okunsun ister okunmasın.

Ha etik mi dersek, elbette değil.
Amma velakin herkes kendine yakışanı yapmalı.

Okuyan okusun, zaten özel bilgilerimi vermiyorum yeşil domates gibi. Ama gerçekten okunuyorsa veya okuma imkanı varsa bu açıklansın.
Etik ve itibar açısından vahim bir durum.

Bu attığınız ekran resmi PHPMYADMIN uzerinden MYSQL sorgusu yapilmis bir ekran resmidir. Forumda yapilan “telegram” reklamlarinin tespiti icin yapilmis bir aramadir. Biz bu @Lanet nickli şahsi sahsi işlem yaptigi için zaten yonetimden ve dahi forumdan uzaklastirdik. Bu adam yonetimden uzaklastirildiktan sonra, elindeki bu screenshoti @Başak nickli üyeye vermiş, kendiside bunu bizzat özel okunuyor diyerek forum kullanicilarina dagitmistir. Simdi bu adam makine root erisimi varken aldigi bu screenleri kötü gün icin saklayip, şimdide sağa sola özel mesaj okuma olarak lanse ediyorsa, buda onun onursuzlugıdur. Bende bu PHPMYADMIN aramasini bizzat yaptim. @Yarmagül ve @Alaz in telegram reklami yaptigini bu sekilde tespit ettik. Bu yaptigim işlemi @X’e bildirmedim.MYSQL sisteminin nasil calistigini bilen üyelerimiz zaten ne demek istediğimi anlamistir. Bu nasıl bir özel okumadir ki, elindeki screen diye attığın şeyde bizzat bana ait DUŞTAN YENI CIKMISIM “ kelimesi mevcut. Çamur at izi kalsin, diyerek sabah akşam yaptığınız verdiğiniz zararlari , 24 saat aldigimiz saldirilari hiçbir maddi menfaat gütmeden sabah akşam verdiğim emekleri, burada beni töhmet altında birakarak, Iftira atarak, karalayarak ve dahi yalan söyleyerek yaptığınız bu rezilliğe karşılık bende artık buraya verecek 1 dakikalik dahi emek kalmadı.Umarım @Lanet nickname’li arkadaşta evimi soframı açtığım, geldiğinde maddi manevi yardımcı olduğumuz, kendi attığı ekran resimlerini nasıl yaptığını açıklar. O açıklayana kadarda benim burda görev almam etik olmaz. Sorumluluğu üzerime alıyorum.

Ki atılan ekran resmini bizzat @Lanet bana atmışt

Bakınız

: ır.

Ekli dosyalar

• lanet.jpg
    lanet.jpg
    181.9 KB · Görüntüleme: 123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri