Özel Mesajların Okunması Hakkinda

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X, senden beklenen tek şey suçunuzu kabul edip özür dilemek. Artık inkar etmekle ve banlamakla çözülmeyecek bu iş, bunu sen de biliyorsun. Kanitla dersen de atarım forumun ortasina kanıtı. Sorun değil.

Yaptığınız bu suçu kabul edin, özür dileyin açın Basak'in banini kapansın bu konu. Beni de banlasan sorun çözülmüş olmayacak. Aksine, suçunuzu bastırmaya çalıştığınız daha çok belli olacak.

Neymis kanitin hocam? Adam acik acik pcme, sisteme baglanin arayin tarayin diyor. Bu olay cok uzadi. Bu konuyu acarken neden o kanit dedigini sunmadin insanlara? Hos, somut bir delil tasimasi icin panele ihtiyacin var. Oyle laf atmakla olmuyor hani.

Varsayima gore konusuyorum; okundugunu farz edelim. Kime ne? Size ne? Bir dunya reklamci var. Yok ne yapiliyor su ozelde acaba? Vallahi garip, bu kadar kafaya takmissiniz.

Neymis kanitin hocam? Adam acik acik pcme, sisteme baglanin arayin tarayin diyor. Bu olay cok uzadi. Bu konuyu acarken neden o kanit dedigini sunmadin insanlara? Hos, somut bir delil tasimasi icin panele ihtiyacin var. Oyle laf atmakla olmuyor hani.

Varsayima gore konusuyorum; okundugunu farz edelim. Kime ne? Size ne? Bir dunya reklamci var. Yok ne yapiliyor su ozelde acaba? Vallahi garip, bu kadar kafaya takmissiniz.
Adam at derse atarım kanıtı. Merak etme

Banada saçma geliyor buranın yönetimi eski girilen forumda bu gibi olaylar olduğu için bırakıp buraya gelen insanlar. Dün eleştirip kızdığı şeyi adamlar niye kendi yapsın bu çok saçma elinizde elle tutulur bir kanıt varsa ona bişey diyemem ama diğer türlü yıpratma politikasından başka bişey değil.

Forumu raskoya devredecegini de söyledi ayrıca kanitlarsak.

Düşüyor mu böyle?

Bravo irc in yeni yöneticisi oldun.

Benimkileri özellikle okuyun. Şeffaf adamım.

Banada saçma geliyor buranın yönetimi eski girilen forumda bu gibi olaylar olduğu için bırakıp buraya gelen insanlar. Dün eleştirip kızdığı şeyi adamlar niye kendi yapsın bu çok saçma elinizde elle tutulur bir kanıt varsa ona bişey diyemem ama diğer türlü yıpratma politikasından başka bişey değil.
Klara kanıt var merak etmeyin. Her türlü kanıtı da atabilirim. Bir tane de değil. Biz olayın tatlilikla çözülmesini istiyoruz.

Bu platformların hepsinde özel okunduğu bilinen ama kanıtlanamayan bir gerçek sanıyorum ki. Benim imkanım olsa ben de okurum, okumam diyen varsa alnından öpüyorum.lsksk Burada asıl mesele özellerin okunmasından ziyade üyelere karşı olan tutum. Hadi durumu kabul etmediniz,inkar ettiniz tamam ama bunun yanına üyelere etmediğiniz hakaret kalmadı. Sadece geyiğine “aa özeller mi okunuyor” diyen üyeleri banladınız. Çok üstten, üstten konuşup “kanıt varsa forumu üzerine yapacağım” dediniz. Şimdi ne diyeceğinizi merak ediyoruz sadece. Hakaret etmiyoruz, küfür etmiyoruz.

Eğer ben özel mesaj okuduysam, benden ala ahlaksiz, namussuz, onun bunun cocugu yok bu memlekette.

Ama, utanmadan sıkılmadan bu iftirayi atanlarida bu platformda barindirirsam, sahsima yapilacak butun küfürleri , hakaretleri kabul ediyorum.

Abi ne kadar aptalsiniz ya. Ben bu forumda neden yonetici olmak isteyim? Suradaki forum sahiplerini ben rahat 8-9 yildir taniyorum zaten. Haa defalarca ban yedim. Sacma sapan muhabbetlere girmeyin. Ben o tur yoneticilik islerini yapip hazzimi alali yillar oluyor. Siz gevezelik yapmaya devam edin.:D

Eğer ben özel mesaj okuduysam, benden ala ahlaksiz, namussuz, onun bunun cocugu yok bu memlekette.

Ama, utanmadan sıkılmadan bu iftirayi atanlarida bu platformda barindirirsam, sahsima yapilacak butun küfürleri , hakaretleri kabul ediyorum.
Atma mi gerçekten istiyorsan atacağım. Okey mi?

Klara kanıt var merak etmeyin. Her türlü kanıtı da atabilirim. Bir tane de değil. Biz olayın tatlilikla çözülmesini istiyoruz.

Bilmiyorum bu adamların bu tür olaylara karşı olduğunu o nedenle rest çekip gittiklerini biliyorum ayrıca özellerde ne konuşuluyorki acaba ? Birçok sosyal ağdan iletişimde çoğu telegram wp instgram gibi burdaki özelde ne konuşulabilir neyini merak edip okuyacaklar.

Kaos severler, forumun yönetimi sizde olsa siz de okurdunuz. Bırakın bu işleri. Tatlı tatlı takılın. Okunuyorsa da okunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri